Neophema werkgroep
Image default
Recreation / Pets

Helemaal klaar voor de zomer

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Het weer in Nederland is wellicht wat wisselvallig, maar dat mag natuurlijk eigenlijk de pret niet drukken. Je hoeft natuurlijk echt niet gelijk helemaal los te gaan met een veelvoud aan ingrepen, maar er zijn wel een paar behandelingen die zowel laagdrempelig als effectief zijn en een leuke toevoeging kunnen zijn voor diegenen die er graag goed uitzien en zich ook goed willen voelen.

Warm weer betekent natuurlijk ook dat het weer tijd is voor sandalen. Dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je voeten er goed uitzien. Echter is de hele winter opgesloten zitten in warme schoenen en schoenen niet het beste voor je voeten en dit kan allerlei klachten veroorzaken, zoals voetschimmel en kalknagels. Kalknagels worden ook veroorzaakt door een schimmel en deze gedijen goed in een warm en klam klimaat, als in jouw voet in je schoen de hele dag. Daarom is het goed om te weten dat kalknagels verwijderen een eenvoudige en laagdrempelige ingreep is, waarmee snel en effectief goede resultaten kunnen worden behaald. Er zijn natuurlijk ook veel remedies tegen kalknagels te koop bij de drogist, maar het is veel effectiever om dit te laten met behulp van laser. Hiermee kun je veel gerichter en sneller behandelen en zal de schimmel in de nagel ook echt worden gedood, waardoor de nagel er niet alleen weer goed uitziet maar ook echt weer gezond is.

Een anti-transpiratie behandeling is ook een behandeling waar veel naar gevraagd wordt in de zomer. Overmatig transpireren is voor veel mensen een probleem waar zij graag vanaf willen. Een anti-transpiratie behandeling wordt ingezet met botox. De botox maakt de onderliggende spieren minder actief en hierdoor zal de ontvanger ook minder transpireren en dit effect van de behandeling zal ongeveer een half jaar aanhouden.

http://www.clinic63.nl