Neophema werkgroep
Image default
Recreation / Pets

Gebruik linkbuilding voor uw website

Veel bedrijven maken gebruik van online marketing. Dit helpt hen bij het verkopen van hun producten door het op meerdere platforms te promoten. Bijvoorbeeld op Google of sociale media. Een onderdeel hiervan is linkbuilding. Online marketing bureau delft kan u helpen met promoten. 

 

Hoe werkt linkbuilding?

SEO betekent Search Engine Optimization. Het doel is het verbeteren van het vertrouwen in de website door Google en dus hoger in Google te komen staan. Linkbuilding is één van de belangrijkste onderdelen van de SEO. 

 

Google wil erop kunnen vertrouwen dat jouw website een autoriteit is rondom het onderwerp die te maken heeft met jouw website. Hoe meer vertrouwen jouw website heeft, hoe hoger het komt te staan in een Google Search met de betreffende zoekwoorden. Linkbuilding helpt websites het vertrouwen van Google te winnen. Linkbuilding is het verkrijgen van links van derde websites die verwijzen naar jouw website. Hoe meer relevante websites er naar jouw website verwijzen hoe meer vertrouwen Google krijgt in jouw website. 

Het is belangrijk dat het kwalitatieve links zijn zodat er een natuurlijk linkprofiel ontstaat. Het moet voor Google lijken alsof de links natuurlijk zijn en niet gemanipuleerd lijken. Bots zullen dus vrijwel niet helpen, een linkbuilding specialist daarentegen wel. 

 

Wat is een linkprofiel?

Elke link, ook wel backlink genoemd, kan worden gezien als een goede review of stem voor jouw website. Hoe meer stemmen, hoe populairder Google jouw website acht. Niet elke stem is evenveel waard. Relevante stemmen wegen zwaarder, omdat Google deze stem meer vertrouwt. Als RTL Nieuws een website aanbiedt, zal jij deze eerder gebruiken dan als je de website op een andere random website tegenkomt. Google denkt hetzelfde. Door middel van linkbuilding bouw je een linkprofiel op voor je website. Met een sterk linkprofiel vergroot je je online autoriteit en daarmee beloont Google jou. 

http://economy.nl