Neophema werkgroep
Image default
Recreation / Pets

Wat te doen als je te veel eist van jezelf?

Steeds vaker komen er klachten binnen van jonge mensen, die kampen met een burn-out. Ze zijn al jong begonnen met studeren en hebben altijd moeten presteren onder druk. Hoewel de cijfers zeer hoog zijn, is het stressniveau niet meer bij te houden en komen er steeds meer zorgen bij. Ondertussen proberen de twintigers een baantje te onderhouden, wat je inmiddels wel een ‘baan’ mag noemen. Naast het fulltime studeren en harde werken moet er ook nog aandacht besteed worden aan sociale contacten, die fluitend door het leven lijken te gaan. Ligt het dan allemaal aan mij dat het leven zo zwaar wordt? Hoewel je bij jezelf te raden gaat, leidt het maar tot weinig. De psychologische problemen nemen namelijk de overhand en jij zit met je handen in het haar.

Eis jij ook teveel van jezelf? Dan ben je bij Piekerpoli helemaal aan het juiste adres. Wij zijn er voor iedereen die de lat nét iets te hoog voor zichzelf legt, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft en even uit balans is geraakt door de hoge druk van studeren, werken en alles bij elkaar. Onze therapeuten weten waar jij mee kampt en hopen jou graag te mogen begeleiden op de weg naar ontspannenheid. De maatschappij stelt tegenwoordig hogen eisen aan prestaties en kan streng zijn voor de mens. Echter, jij bent daardoor misschien ook wel iets te streng voor jezelf en moet leren omgaan met stress en angst.

Inmiddels zijn er al zes Piekerpoli’s waar jij terecht kan. Zoek jij dus een psycholoog den haag of juist een psycholoog houten? Neem dan contact met ons op en dan plannen we een gesprek in. Samen zullen we kijken waar het probleem ligt en hoe we hier mee om leren gaan. Op die manier helpen wij je weer in balans te brengen.

https://piekerpoli.nl/