Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Een uitgebreid assortiment met vis in blik

Vis in blik is een product waarmee u eenvoudig een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zet. Een pasta, salade of broodje wordt extra lekker met een portie vis erbij. Natuurlijk is het wel fijn als u kunt variëren met vissoorten. Daarom heeft het merk Deepblue een uitgebreid assortiment met verschillende soorten vis in blik. Bovendien zijn de diverse vissoorten ook nog eens verwerkt in verschillende sauzen en oliën. Zo verkoopt dit merk onder andere:

  • Haringfilet in mosterdsaus, pepersaus en tomatensaus.
  • Tonijn in olie, water en met groente in pikante saus.
  • Makreelfilets in zonnebloemolie.
  • Sardines in olie en tomatensaus.

Geniet van een duurzaam en verantwoord product

Het aanbod van vis in blik van Deepblue is niet alleen gevarieerd; het is ook nog eens duurzaam geproduceerd. Veel producten van dit merk bevatten namelijk een certificaat, zoals SKAL- en MSC-certificaat. Deze certificaten laten zien dat Deepblue inzet op lange termijn vismanagement en daarmee bijdraagt aan een duurzamere visvangst. Bovendien bevat de tonijn ook het Fair Trade en het Dolphin Safe logo. Deze logo’s bewijzen dat Deepblue investeert in eerlijke handel en dolfijnen tijdens de tonijnvangst beschermt. Door al deze certificaten weet u zeker dat u verantwoorde vis in blik koopt.

Zet eenvoudig een gezonde maaltijd op tafel

Met de vis in blik van Deepblue serveert u heel eenvoudig een gezonde maaltijd voor het hele gezin. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, zoals omega 3 en de vitamines A, B12 en D. Er wordt dan ook geadviseerd om mimimaal twee keer per week vis te eten. Het maakt niet uit of dit verse vis of vis uit blik is. Vis in blik is namelijk binnen 24 uur na de vangst ingeblikt, waardoor de voedingsstoffen goed behouden blijven. Bovendien kunt u door het veelzijdige aanbod eindeloos variëren en gaat vis nooit vervelen. Koop vis in blik bij uw lokale supermarkt en geniet van een heerlijk gezonde maaltijd!

https://deepblue.nu/