Neophema werkgroep
Image default
Recreation / Pets

Het verhuisbedrijf uit Ede heeft een goede dienst geleverd

Als we niet dit verhuisbedrijf uit Ede hadden ingeschakeld, was dit nog een hele grote ramp geworden. Eerst wilde ik helemaal geen verhuisbedrijf inhuren om mij te helpen. Ik dacht namelijk dat het niet veel spullen waren die ik moest brengen naar mijn nieuwe huis. Dit klopte ook, maar het waren hele grote spullen die niet zomaar in mijn auto passen en te zwaar zijn om in mijn eentje te tillen. Niemand van mijn familie kon mij helpen, dus nu moest ik wel een verhuisbedrijf opbellen.

Een verhuisbedrijf inschakelen in de omgeving van Ede

Ik ging dus een verhuisbedrijf inhuren om mijn meubels te verplaatsen van plek A naar plek B. Dit was nog een hele klus, omdat ik precies in de periode ging verhuizen dat iedereen vakantie gaat nemen. Hierdoor waren velen bedrijf gesloten en kon ik niet veel meer dan aan mijn ouders of vrienden vragen of zij mij konden helpen hierin. Helaas hadden zij ook plannen en moest ik verder zoeken. Uiteindelijk had ik contact met het bedrijf Waaijenberg, waar ze heel vriendelijk aan de telefoon waren. Binnen een paar minuten had ik een afspraak gepland staan in hun agenda om hun in te huren. Echt super snel en makkelijk.

Comfortabel verhuizen

De verhuizers van het bedrijf kwamen tijdens de grote verhuizing op tijd aan en waren erg vriendelijk. Ze hebben geen moment geklaagd tijdens het sjouwen en wilden mij graag helpen om alles van een verdieping naar beneden te brengen. Daarnaast waren ze ook eens super snel! Binnen een uur hadden wel alles ingepakt en konden we wegrijden naar locatie. Daar waren we ook snel klaar en konden ze weer verder. Ik had ze nog een extra tip gegeven omdat ze zo hard hebben gewerkt. Als ik ooit weer ga verhuizen, weet ik welk bedrijf ik moet bellen.

Waaijenberg

Wilt u ook binnenkort verhuizen en heeft u daar een handje bij nodig? Bekijk dan de website van Waaijenberg voor meer informatie over hun diensten en wat zij u allemaal te bieden hebben. Op de website kunt u gemakkelijk contact opnemen met hen.