Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Zorgeloos genieten in een restaurant met hotel

Als je heerlijk uit eten wilt zonder je zorgen te maken over of je nog wel een drankje kunt doen omdat je nog terug moet rijden, kies je het best voor een restaurant met hotel. Zo maak je er meteen een nog specialer uitje van. Wanneer je in Uden op zoek bent naar een restaurant met hotel, kies je het best voor Jambon. Dit is een gezellig restaurant waar je heerlijk kunt eten. Daarna kun je uitbuiken in een hotelkamer die van alle gemakken voorzien is. Wat daarbij misschien nog wel het fijnste is, is de centrale ligging. Vanuit het restaurant met hotel bereik je eenvoudig diverse bezienswaardigheden en activiteiten. Ideaal voor een weekendje weg dus!

Huur een van de gezellige zalen voor jouw feest in Uden

Bij Jambon kun je ook heel gemakkelijk een geslaagd feestje organiseren. De locatie heeft twee verschillende zalen. De een heeft een eigen bar en biedt ruimte aan 130 personen. De andere ruimte is een sfeervolle private dining room met ruimte voor rond de 50 gasten. Je kunt bij deze locatie voor zaalverhuur in Uden dus zowel met kleine als grotere gezelschappen terecht. Daarnaast zijn er diverse arrangementen waar je uit kunt kiezen. Zo wordt het feest volledig naar wens georganiseerd en zijn je gasten van alles voorzien. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit verschillende mogelijkheden voor hapjes en drankjes. Hierdoor is er voor elk wat wils.

Boek een zaal of reserveer een hotelkamer

Wil je er even tussenuit? Of ga je binnenkort een feest geven en zoek je nog een geschikte locatie voor zaalverhuur in Uden? In beide gevallen kun je uitstekend bij Jambon terecht. Natuurlijk is het wel slim om van tevoren naar de beschikbaarheid van de zalen en/of hotelkamers te informeren. Zo weet je zeker dat er plek is voor jou en je gezelschap. Meer informatie over de beschikbaarheid en antwoord op al je vragen krijg je wanneer je contact opneemt met de vriendelijke medewerkers van dit hotel met restaurant en zaalverhuur in Uden.