Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Steeds meer fans van deze filet americain

Ladessa is een merk dat verantwoordelijk is voor de productie van diverse soorten filet americain en andere hartige spreads. Denk bijvoorbeeld aan de smeersels ‘vitello tonato’, ‘likkepot’, ‘filet americain speciaal’, ‘martino’ en ‘tomaat americain’. Steeds meer mensen ontdekken de heerlijke smaken van deze spreads, waardoor ze veelvuldig verkocht worden. Inmiddels zijn deze smeersels ook niet meer weg te denken uit menig koelkast. Hoewel alle variaties en spreads van dit merk het goed doen, blijft de naturel filet americain van Ladessa de echte favoriet. Dit product is ook al veelvuldig getest tijdens blinde smaaktesten. Benieuwd wat hier de uitslag van was? Lees dan vooral verder en kom erachter.

Positieve reacties bij blinde smaaktesten

De filet americain van Ladessa is met regelmaat te gast bij diverse blinde smaaktesten. Al vele jaren is dit product verkozen tot de beste filet americain. De tests waarbij Ladessa net niet nummer één was, zijn ze vaak wel geëindigd op een tweede of derde plaats. Het merk zegt zelf dat ze deze waanzinnige uitslagen te danken hebben aan de heerlijke ingrediënten die ze in hun filet americain stoppen. Naast dat ze 100% Nederlands rundvlees van de meest hoogwaardige kwaliteit gebruiken, worden er ook diverse kruiden en specerijen aan toegevoegd. In zijn algeheel vormt dit de unieke smaak van Ladessa. Hoe het recept van dit merk er precies uitziet is, zoals je waarschijnlijk al verwacht, een groot geheim.

Word jij ook fan van deze filet americain?

Heb je de filet americain van dit topmerk nog nooit geproefd? Wacht dan niet langer en bezoek snel een winkel bij jou in de buurt waar ze de producten van Ladessa verkopen. Weet je niet waar je hiervoor terecht kunt? Bezoek dan de website van Ladessa en vul je adres in. De computer gaat dan voor jou op zoek naar verkooppunten bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat je naar de juiste winkel gaat.

https://ladessa.nl/

Gerelateerde artikelen

Geniet in dit Chinees restaurant nabij Den Bosch

Tournedos bestellen zonder de deur uit te hoeven

Bij welk eten drinkt u een Rosso Passo wijn?