Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Tournedos bestellen zonder de deur uit te hoeven

Een stuk tournedos is een prachtig stuk vlees. Het heeft een mooie ronde vorm en egale kleur, waardoor het er smakelijk uitziet. Daarnaast is de smaak ook uitstekend, mede dankzij de fijne structuur van het vlees. Het feit dat het vlees afkomstig is van de ossenhaas, een spier die weinig hoeft te doen tijdens het leven van een rund, draagt hier ook aan bij. Uiteraard is het wel belangrijk om kwaliteitsvlees te kopen. Alleen dan bent u van al deze voordelen gegarandeerd. Daarom bestelt u uw vlees het best bij Beef & Steak. Deze kwaliteitslager biedt namelijk enkel vlees van de hoogste kwaliteit. Het fijnste daarbij is misschien nog wel de uitstekende service en het feit dat u niet de deur uit hoeft om uw vlees te bestellen. Bij dit bedrijf kan dat namelijk gewoon online.

In een paar simpele stappen heerlijk mals vlees kopen

Gaat u bij Beef & Steak een tournedos kopen? Dan bestelt u deze in een paar simpele stappen. Allereerst maakt u de keuze tussen verschillende soorten tournedos. Vervolgens bepaalt u zelf de hoeveelheid en plaatst u het vlees in uw winkelmandje. Uiteraard kunt u ook meteen andere vleessoorten bestellen. Daarna rekent u veilig en gemakkelijk af. Bij het bestelproces geeft u ook aan wanneer u het vlees wilt ontvangen. Als u voor 16.15 uur bestelt, kan dit de volgende dag al. Maar mocht dit niet uitkomen, dan kiest u eenvoudig een andere bezorgdatum uit.

Bestel al uw vlees bij deze online slager

Het vlees van Beef & Steak wordt vers geleverd, dus u ontvangt zeker een heerlijk malse tournedos. Deze kunt u met een gerust hart invriezen, mocht u het vlees pas later nodig hebben. U kunt hierdoor ook eventueel een voorraad aanleggen. Zo heeft u bijvoorbeeld genoeg vlees in huis voor een spontane barbecue. Bovendien loont het zich om al het benodigde vlees in één keer te bestellen. Vanaf een bestelwaarde van € 60,- betaalt u namelijk geen verzendkosten.

https://beefensteak.nl/