Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Uiteten met het hele gezin bij een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin

Heeft u heerlijk genoten van een dagje Katwijk (aan Zee) met de kinderen en bent u op zoek naar een restaurant om de magen te vullen en de dag af te sluiten? Breng dan een bezoek aan het sfeervolle Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom! Dit is een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin waar u en uw gezin in een ongedwongen sfeer genieten van smakelijk eten en veel vermaak.

Vermaak en heerlijk eten voor het hele gezin

Als de kinderen zich vermaken, dan doen de ouders dat ook! Over het vermaak van de kinderen hoeft u zich bij dit restaurant geen zorgen te maken. Er is een goede reden waarom Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom zich met recht een kindvriendelijk restaurant mag noemen, ze hebben namelijk een hele leuke binnenspeeltuin! Bovendien hebben ze naast de reguliere menukaart met ambachtelijke pannenkoeken en vlees-en grillgerechten, een speciaal kindermenu en kunnen de kleintjes kiezen om zelf pannenkoeken te versieren. Om nog meer vermaak te bieden, krijgen de kinderen bij hun gerecht een speciaal goudstuk waarmee ze een cadeautje kunnen uitzoeken. Bij dit restaurant weet u dus zeker dat plezier voor de kinderen gegarandeerd is!  

Speciale arrangementen

Naast de binnenspeeltuin, het kindermenu en het verrassingscadeautje is er nog een goede reden waarom Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom met recht een kindvriendelijk restaurant genoemd mag worden, namelijk voor hun arrangementen. Dit restaurant biedt verschillende arrangementen aan die ze voor u organiseren in hun feestzaal. Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Dan is dit sfeervolle en kindvriendelijke restaurant met binnenspeeltuin dé plek om een feestje te vieren!

Plan uw bezoek!

Wilt u met uw gezin genieten van heerlijk eten in een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin en andere faciliteiten voor de kids? Plan dan direct uw bezoek aan dit pannenkoekenrestaurant in Katwijk! Neem hiervoor telefonisch contact op met hen of vul het online reserveringsformulier in op hun website.

https://www.debeslagkom.nl/