Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Geniet van de heerlijkste gerechten met tonijn in blik

Bent u een echte visliefhebber? Dan is de kans groot dat u wel te vinden bent voor een gerecht met tonijn in blik. Deze lekkernij kunt u bestellen bij Deepblue. Dit merk is al een tiental jaar een van de meest bekende merken voor vis in blik in Nederland. Wanneer u producten van dit merk in huis haalt, geniet u steeds van lekkere en gezonde voeding. Het maakt niet uit of u nu kiest voor tonijn in blik, zalm, makreel of haring; de vis van dit merk wordt altijd in het wild gevangen in oceanen over de hele wereld. Bovendien is dit merk ook bezig met duurzaamheid. Sinds januari 2020 is hun MSC-gecertificeerde tonijn verkrijgbaar met Fair Trade certificering.

Geschikt voor verschillende gerechten

Vis is heel gezond en zit vol met omega 3 vetzuren en mineralen, vitamines en calcium. Eet u minimaal twee keer per week vis? Dan verkleint u onder andere het risico op hart- en vaatziekten. Tonijn in blik is net zo gezond als verse vis, omdat deze meteen na de vangst zo snel mogelijk gesorteerd en in blik gedaan wordt. Tonijn in blik kan gebruikt worden in verschillende gerechten. Het gaat heerlijk samen met een knapperig stuk stokbrood, maar kan ook in een frisse maaltijdsalade met koude pasta verwerkt worden. Bovendien is het ook perfect combineerbaar als bijgerecht met bijvoorbeeld gebakken aardappelen.

Stel al uw vragen aan deze specialist

Kan tonijn u wel smaken en maakt u graag gerechten met tonijn in blik? Dan schaft u dit het best aan bij Deepblue. U bestelt uw favoriete tonijn in blik eenvoudig op de website. Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen? Neem dan gerust telefonisch contact op met de deskundige medewerkers. Zij staan u graag te woord en vertellen u alles over deze lekkernij. Welk gerecht maakt u binnenkort klaar?

https://deepblue.nu/