Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Hoe lekker is dat, belegde broodjes op kantoor!

Hoe fijn is het, dat je ‘s ochtends uit je bed kunt stappen en dat je niet na hoeft te denken over wat je vandaag op je boterham moet doen. Voor de meesten is dit natuurlijk ontzettend herkenbaar. Of je nu op kantoor werkt of in de bouw, iedereen heeft vaak een vast dag waarop een heerlijke lunch wordt besteld. Jij toch ook? De voordelen van het bestellen van een lunch zijn enorm. Om je een idee te geven, hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet. 

 

Je hoeft niet na te denken wat je op je brood doet

 

Het grootste voordeel is natuurlijk wel, dat je ‘s ochtends zonder na te hoeven denken wat je op de brood doet, naar je werk kunt gaan. Wanneer je er dan eenmaal bent, is het tijd om de bestelling te doen. Het kan natuurlijk zijn dat jullie een bedrijfsrestaurant hebben, maar broodjes bestellen bij een lokale bakker, dat kan natuurlijk ook. Wel is het verstandig om deze bakker tijdig te bellen, want de kans dat er met jullie nog veel meer mensen broodjes bestellen, die is natuurlijk vrij groot. Zorg er daarom dus ook voor dat je bij voorkeur rond de klok van 9 je bestelling plaatst, zodat je zeker weet dat je s middags de broodjes netjes bezorgd krijgt.

 

Goed voor de saamhorigheid

 

Wanneer jullie met elkaar gaan lunchen, dan is dit natuurlijk vele malen gezelliger, dan wanneer jullie apart van elkaar gaan eten. Door te kiezen voor het bestellen van broodjes voor de lunch, zullen jullie met elkaar in het begin van de dag al zin hebben in de lunch. Omdat jij en je collega’s iets gezamenlijks hebben om naar uit te kijken, hebben jullie de hele ochtend vaak al plezier. Zorg er daarom dus ook voor, dat wanneer dit bij jullie nog niet het geval is, er op z’n minst wekelijks broodjes worden besteld. Het maakt dan niet uit of je op kantoor werkzaam bent of niet, dat maakt natuurlijk voor het bestellen van heerlijk belegde broodjes helemaal niets uit.