Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Heerlijke Griekse gerechten in Bergen op Zoom

Als u wilt genieten van de heerlijkste Griekse gerechten in een prachtig restaurant in Bergen op Zoom, dan zit u goed bij Grieks Restaurant Athene. Dit is een restaurant dat al sinds 1987 bestaat in het historische centrum van Bergen op Zoom. De mooie locatie is een prachtige bijdrage aan de sfeer en beleving van dit restaurant. Het restaurant biedt u een uitgebreide en verfijnde menukaart en de producten worden rechtstreeks uit Griekenland geïmporteerd. Zo proeft u het echte Griekenland! Daarnaast hebben ze ook een all-you-can-eat concept, zodat u onbeperkt de lekkerste Griekse gerechten kunt eten, zoals tapas!

Bezoek het restaurant wanneer u wilt

Het restaurant is alle dagen van de week open van 16.00 uur tot 22.00 uur. Zo kunt u er heerlijk eten, maar ook kiezen om bijvoorbeeld uw eten af te halen. Er is zelfs een eigen dinercheque in het leven geroepen. Zo kunt u deze Griekse ervaring cadeau doen. Dit restaurant in Bergen op Zoom is er populair, voornamelijk om de heerlijke Griekse tapas. Wanneer u deze Griekse tapas eet, ervaart u de ultieme Griekse beleving wanneer het op smaak aan komt. Deze Griekse tapas zijn beschikbaar van maandag tot donderdag. U kunt op de andere dagen natuurlijk beleven van hun à la carte menu. Wanneer u ervoor kiest om hier te eten, dan wordt u natuurlijk ook omgeven door prachtig Grieks interieur, zodat een complete Griekse beleving krijgt en u zelf in Griekenland waant. En dat in Bergen op Zoom.

Reserveer uw tafel

U kunt een tafel reserveren door vooraf te bellen naar het restaurant in Bergen op Zoom. U wordt bij binnenkomst hartelijk begroet met de Griekse gastvrijheid en wordt uitstekend bediend. Als u vooraf wilt weten wat voor Griekse tapas u er kunt eten, dan kunt u online alvast hun menukaarten bekijken.