Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Bak zelf het lekkerste brood met koolhydraatarm meel

Vindt u brood en andere baksels erg lekker, maar wilt u daarnaast wel letten op wat u eet? Dan is koolhydraatarm meel een aanrader! Hiermee kunt u zelf het lekkerste brood bakken en kunt u op een verantwoorde manier genieten. U proeft nog steeds de heerlijke smaak van brood, zonder dat u bang hoeft te zijn dat u te veel calorieën binnenkrijgt. Bij Zelfbroodbakken bieden ze een ruim assortiment aan meel aan. Dit molenaarsbedrijf uit Boxtel bestaat al sinds 1921 en is een echt familiebedrijf. Zij weten als geen andere hoe ze lekker meel moeten produceren, wat van de beste kwaliteit is en waarmee u zelf het lekkerste brood kunt bakken.

Verschillende soorten koolhydraatarm meel

In het koolhydraatarm meel van Zelfbroodbakken zit doorgaans 50% minder verteerbare koolhydraten dan in gewoon meel. Daarnaast bevat het 40% meer vezels. In de webshop van deze specialist vindt u verschillende soorten verantwoord meel. Denk hierbij aan amandelmeel, koolhydraatarm fit & shape, koolhydraatarm fjord, low carb, slankie brood en nog veel meer. Op hun website vindt u per meelsoort meer informatie over de ingrediënten. Doordat u zelf aan de slag gaat met het bakken van het brood, weet u precies wat er allemaal in het brood zit en wat u dus zelf binnenkrijgt. Zo eet u altijd bewust!

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de bereidingswijze van het koolhydraatarm meel of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Zelfbroodbakken via de contactgegevens op hun website. Zij vertellen u graag meer en geven indien gewenst advies. Weet u al welk soort meel u wilt kopen? Plaats uw bestelling dan direct in de webshop. Binnen een paar klikken bent u klaar. Vervolgens worden de producten doorgaans binnen één à twee werkdagen bij u thuisbezorgd. U profiteert dus ook nog eens van een snelle levering.

https://www.zelfbroodbakken.nl/