Neophema werkgroep
Image default
Mode en Kleding

Havaianas slippers en sandalen

Havaianas zijn ’s werelds favoriete flip-flop merk! Het woord Havaianas is Portugees en betekent Hawaïaans. Ze hebben ook een interessante geschiedenis en oorsprong. Het idee om deze teenslippers te maken was gebaseerd op Zori – traditionele Japanse teenslippers gemaakt van rijststro. Tot op de dag van vandaag is de zool van Havaianas slippers getextureerd in rijstkorrels, deze eigenschap maakt het ook uitzonderlijk en uniek.

Aan het begin van hun carrière in de jaren zestig werden de teenslippers in verschillende maten verkocht, maar alleen in de kleuren wit en blauw. In de jaren 90 begonnen ze uit te komen in patronen en meer kleuren en sinds die tijd kent de creativiteit van de ontwerpers geen grenzen meer!

Tegenwoordig vind je Havaianas teenslippers voor vrouwen met Swarovski elementen, met originele en slanke strepen en veel verschillende prints: bloemen, tropische, dieren- en heel veel verschillende kleuren en hun combinaties die je je kunt voorstellen! Havaianas gaan veel meer dan een seizoen mee, maar ze zijn zo sympathiek en mooi dat veel vrouwen meestal een paar paar in verschillende kleuren kopen die passen bij hun zomerse outfits! Ze zijn gewoonweg onweerstaanbaar!

HAVAIANAS SANDALEN

Niet alleen teenslippers, maar ook slippers maken een groot deel uit van het assortiment van Havaianas. Ze zien er prachtig uit op de voeten en je kunt ze niet alleen op het strand gebruiken, maar ook in alledaagse situaties. Om uit te gaan met je vrienden, een wandeling te maken of zelfs om te feesten! De Havaianas sandalen zijn een perfect paar zomerschoenen voor het hele zomerseizoen.