Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Een bijzondere groepsaccommodatie om nieuwe herinneringen te maken

De bijzondere groepsaccommodatie van de Westernboerderij maakt het mogelijk om een bedrijfsuitje met overnachting te boeken. De Westernboerderij heeft 800 m² aan overdekte en verwarmde binnen locatie en 6 hectare aan buitenruimte waar veel activiteiten georganiseerd worden. De oudste gebouwen op het terrein, het huis en de stallen, stammen uit 1721 en zijn gemeentelijk monument. Sinds 2013 is er een klein tipidorp op het terrein waar bedrijfsuitjes met overnachting geboekt kunnen worden.

Voor bedrijven én particulieren

De Westernboerderij is uniek in zijn enorme aanbod van arrangementen voor familie- en bedrijfsuitjes. U kunt al reserveren voor groepen vanaf 4 personen en wat betreft overnachten is er zelfs plek voor maximaal 100 personen. Wilt u een bijzondere dag met uw collega’s beleven? Dan is het een idee om eens door de lijst bijzondere activiteiten te gaan: handboogschieten, bukschieten, rijden in een huifkar, bierpulschuiven, en noem zo maar op. In overleg kunt u bespreken in welke activiteiten u geïnteresseerd bent, het Westernteam probeert u altijd tegemoet te komen. Voor families is de Westernboerderij ook een leuke optie om samen te zijn en nieuwe herinneringen met elkaar te maken. Kortom, iedereen is welkom om een onvergetelijke dag (en nacht) te beleven.

De mogelijkheden

Wat betreft de arrangementen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Op deze bijzondere groepsaccommodatie zijn er verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen. Als u op zoek bent naar een bedrijfsuitje met overnachting bent u zeker aan het goede adres. Het tipidorp is een gezellige plek waar u rond het kampvuur de leuke dag kan afsluiten. Naast deze bijzondere groepsaccommodatie kunt u ook kiezen voor een arrangement dat een aantal uren of een dag zal innemen. Denk bijvoorbeeld aan een pub quiz met grillbuffet, zondagmiddag arrangement, of een quad arrangement.

Een uniek bedrijfsuitje met overnachting

Een bedrijfsuitje met overnachting regelen is één van de specialiteiten van de Westernboerderij. Alles is op één locatie aanwezig en u kunt kiezen voor indoor of/en outdoor activiteiten. Daarnaast zijn er ook bijzondere zalen beschikbaar als u andere plannen heeft. Wilt u aan teambuilding doen of wilt u gewoon een fijne tijd met uw familie beleven? Bij deze bijzonder groepsaccommodatie is er voor jong en oud altijd iets leuks te doen en in samenwerking van het team kunt u zelf u dag invullen.