Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Deze camping aan een meer in Tsjechië bereik je binnen één dag

Zoek je naar een camping in een natuurrijke omgeving, maar wil je niet te ver hoeven rijden? Dan is Camping de Regenboog dé camping voor jouw vakantie. Deze camping is gelegen aan een meer in Tsjechië, niet ver van de Duitse grens. Vanaf Arnhem is het zo’n 725 kilometer rijden – je arriveert dus al binnen één dag op je bestemming. Op de camping zelf profiteer je daarnaast van diverse faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Ben je benieuwd naar wat er allemaal te zien en te beleven is? Lees dan verder!

Ontdek de uitgebreide faciliteiten voor een zorgeloze vakantie

De kampeerplaatsen van deze camping, gelegen aan een meer in Tsjechië, kenmerken zich door ruimte en rust. Deze zijn namelijk zeer ruim opgezet. Bovendien beschikken alle plaatsen over elektra-aansluiting en een waterpunt dichtbij. Ook is er een groot sanitairgebouw met warme douches, een wasmachine en droger. Op minder dan 500 meter afstand vind je een bakker en supermarkt. Het recreatieteam heeft daarnaast een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud samengesteld zodat niemand zich hoeft te vervelen. Geniet bijvoorbeeld van een gezellige barbecue-avond of doe mee aan een beachvolleybaltoernooi. Er zijn ook mogelijkheden tot onder andere boogschieten, jeu de boules en tafeltennis. Ontdek je graag de omgeving? Dan kun je je zeker vermaken in de diverse natuurparken en cultuurrijke steden in de regio van de camping. Zo bezoek je onder andere Dresden en Praag.

Neem contact met het team op voor meer informatie

Op de website van Camping de Regenboog vind je meer informatie over de faciliteiten en de tarieven voor de verschillende verblijfstypen. Wil je graag meer weten over deze camping aan een meer in Tsjechië? Dan staat het team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Vervolgens boek je eenvoudig jouw gewenste kampeerplaats of accommodatie via de website en wacht je een geweldige vakantie!

https://www.campingregenboog.nl/home/