Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Vier je vakantie op deze camping in de omgeving van Dresden en geniet

Camping de Regenboog in Tsjechië bevindt zich op een uur rijden van de omgeving van Dresden. Vanuit de camping bezoek je snel de mooiste natuurparken en diverse bruisende steden, zoals Bautzen en Görtlitz. Of je dus nu liever in de natuur gaat wandelen, zwemmen of fietsen of juist wat cultuur wilt opsnuiven; er is voor iedereen wat wils!

Ontdek de geschiedenis van deze mooie omgeving

In de omgeving van de camping en in Dresden vind je vele mooie steden en architectuur. Je kunt er goed winkelen en de Duitse cultuur opsnuiven. Ook vind je hier allerlei prachtige oude gebouwen of bijzondere locaties die honderden jaren aan geschiedenis laten zien. Zo bezoek je bijvoorbeeld concentratiekamp Teresienstadt, Fort Konigstein, Oude burcht en klooster Oybin, Mijnbouw ‘Marie Louise Stolln’, de DDR en SBZ Gevangenis of maak je een mooie boottocht met een oude stoomboot vanuit Rathen.

Fantastische uitstapjes met het gezin

Ook voor gezinnen is er genoeg te ondernemen in de omgeving van deze camping en in de mooie stad Dresden. Bezoek bijvoorbeeld de Dresden Zoo of wandel een speciale route voor kinderen door Natuurpark Zittauer Gebirge. Op een halfuur rijden van de camping vind je het klimbos in Großschönau dat garant staat voor uren klim- en klauterplezier. Daarnaast vind je diverse pretparken en zwembaden, zoals:

  • Rodelpark Oberoderwitz;
  • Doolhof Kleinwelka Bautzen;
  • Elbe – Freizeitland Koningstein;
  • Mariba;
  • Trixi-bad.

De kinderen zullen zich dus nooit vervelen, want er is genoeg te ontdekken in de omgeving van deze camping en in omliggende steden, zoals Dresden.

Reserveer een plaats en ontdek de prachtige omgeving

Wil jij de leukste uitstapjes ondernemen met het gezin? Reserveer dan een plaatsje op deze prachtige camping en geniet van de prachtige omgeving van Dresden. Ervaar de schoonheid van zowel de Duitse als de Tsjechische cultuur, maak nieuwe vrienden en beleef veel plezier met je gezin. Vier je volgende vakantie op Camping de Regenboog!

https://www.campingregenboog.nl/