Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Boerencamping in Haaksbergen voor uw plezier

Bent u op zoek naar een rustige plek in of rondom de groene natuur van Haaksbergen om uw vakantie door te brengen, dan is onze boerencamping in Haaksbergen ontzettend geschikt voor u. Vanwege de groene natuur is Haaksbergen een ideale plek om uw vakantie rustig door te brengen. U kunt optimaal genieten van de vele wandelpaden en fietsroutes. Naast natuur, cultuur en avontuur kunt u in Haaksbergen ten allen tijde genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Of u nu op vakantie gaat met uw geliefde, gezin, familie, vrienden of collega’s; als u optimaal wilt genieten van een rustige vakantie, is boerencamping in Haaksbergen de ideale oplossing voor u.

Boerencamping in Haaksbergen voor jong en oud

U kunt vanaf de boerencamping in Haaksbergen een wandel- of fietstocht maken op een avontuurlijke route. U vindt de mooiste natuurgebieden op loop- en fietsafstand. In de omgeving is er veel te beleven. Boerencamping in Haaksbergen is goed onderhouden en biedt voor zowel jong als oud een leuke vakantie. Uw kinderen zullen genieten van een prachtig uitzicht over de weilanden en verschillende soorten dieren. Bovendien is de camping niet alleen vriendelijk en veilig voor kinderen, maar ook voor mindervaliden. U hoeft zich geen zorgen te maken over geluids- en stankoverlast van dieren.

Boerencamping in Haaksbergen voor een aangename vakantie

De sfeer op boerencamping in Haaksbergen is vriendelijk, plezierig en rustig. Bent u toe aan een rustige vakantie? Dan is boerencamping in Haaksbergen een echte aanrader voor u. Wij staan garant voor kwaliteit, gastvrijheid en uitstekende faciliteiten; allemaal om uw vakantie compleet en aangenaam te maken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de keuken en het sanitair. Heeft u iets te vieren, zoals een kinderfeest, reünies of jaardag? Dan kunt u de boerencamping ook huren. We zijn flexibel en bieden een aantal mogelijkheden. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vakantie boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.