Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Een vouwwagen kopen uit het aanbod van deze specialist

Wil je een kwalitatief hoogwaardige vouwwagen kopen, maar weet je niet waar je moet zoeken? Ben je op zoek naar een echte specialist die niet alleen een mooi aanbod heeft, maar ook advies kan geven? Bekijk dan het aanbod van Smitveld! Dit bedrijf bestaat al sinds 1995 en focust zich volledig op de productie en verkoop van vouwwagens. De afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot echte professionals en hebben ze hun aanbod steeds verder uitgebreid. Ze blijven zich ontwikkelen om steeds de beste kwaliteit vouwwagens te kunnen bieden aan hun klanten. Dit doen ze door hun eigen kennis en ervaring mee te nemen, maar ook door te luisteren naar de beoordelingen van klanten.

Kies voor een luxe kampeerervaring

Wil je een echte kampeerervaring beleven, maar hou je wel van de nodige luxe? Dan is het kopen van een vouwwagen dé oplossing voor jou! Je verblijft namelijk in een tent en bent echt aan het kamperen, maar je kunt wel gewoon slapen op een echt bed. Daarnaast heb je een keukenblad waar je eten op kunt klaarmaken en is er voldoende ruimte om je spullen op te bergen. De vouwwagen is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen wind en regen. Het tentdoek is gemaakt van 100% katoen en komt van TenCate. Daarnaast worden alle vouwwagens van deze specialist geleverd met een AL-KO systeemchassis met oplooprem, waardoor de vouwwagen eenvoudig vervoerd kan worden.

Neem contact op voor advies of ga langs

Wil je ook een vouwwagen kopen, maar weet je niet welke variant je moet kiezen? Vraag dan gerust advies aan de specialisten van Smitveld. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens op hun website, maar bent ook van harte welkom in hun showroom in Heiloo. Hier vertellen ze je meer over de verschillende modellen en kun je het aanbod met eigen ogen bewonderen.

https://www.smitveld-vouwwagens.nl/