Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Onvergetelijke ervaring: met een Catamaran naar Klein Curacao

Ken jij de witte stranden en azuurblauwe oceaan zoals ze in films laten zien? Op Klein Curacao is dit prachtige beeld de realiteit. Op dagelijkse basis worden er excursies naar Klein Curacao georganiseerd. In deze blog vertellen we meer over waarom je met een catamaran naar Klein Curacao wilt. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Met de catamaran naar Klein Curacao varen

De ervaring begint al met de boottocht naar het eiland. Als jij vanuit Curacao met een catamaran naar Klein Curacao vaart, heb je kans dat de dolfijnen met je meezwemmen. Daarnaast is het heerlijk vertoeven op een catamaran. Klein Curacao ligt op ongeveer 25 kilometer voor de kust van Curacao. Gemiddeld is het zo’n anderhalf uur varen naar het eiland.

Klein Curacao

Eenmaal aangekomen op Klein Curacao kun je genieten van het klimaat en de natuur van het eiland. Wist je dat Klein Curacao hét walhalla is voor liefhebbers van duiken of snorkelen? Je vindt er namelijk prachtige koraalriffen. Dit maakt Klein Curacao een populaire bestemming onder duikers. Als je toch liever met beide benen op de grond wilt staan, kun je heerlijk ontspannen aan het strand liggen. Maar je kan ook een wandeling maken om het eiland te verkennen. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de historische vuurtoren. Schrik niet, er is geen infrastructuur op het eiland. Dit is wellicht niet wat je bent gewend, maar het maakt de hele ervaring juist nog éxtra magisch.

https://curacao-trips.com/