Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Particulier beleggen in vastgoed was nog nooit zo eenvoudig

Heeft u particulier beleggen in vastgoed wel eens overwegen? Misschien klinkt in vastgoed investeren u als iets in de oren voor ondernemers en schuift u het daarmee automatisch opzij. Misschien lijkt het te ingewikkeld en heeft u geen zin, tijd of geld om u daarin te verdiepen. Investeren hoeft echter niet ingewikkeld te zijn en is ook niet per definitie een ver-van-uw-bed-show. Zo kunt u op een eenvoudige manier investeren bij Center Parcs Vastgoed. Door een recreatiewoning te kopen en deze vervolgens weer aan het vakantiepark te verhuren, houdt u zich alleen met de investering bezig.

In vastgoed investeren bij Center Parcs biedt zekerheid

Onderhoud en leegstand komen namelijk niet op uw bordje terecht. U doet de investering, de vakantieparken zorgen voor de rest. Dit maakt particulier beleggen in vastgoed laagdrempelig en goed te overzien. Bovendien wordt u door de langlopende huurcontracten zekerheid geboden. Een contract wordt tot wel vijftien jaar aangegaan. Gedurende die periode bent u verzekerd van een vaste huuropbrengst, die ofwel 5% gegarandeerde huur ofwel minimaal 3% variabele huur en een percentage van de totale huuromzet is. Het hoeft niet moeilijk of onoverzichtelijk te zijn om in vastgoed te investeren. Bij Center Parcs Vastgoed maakt u hier op een laagdrempelige manier kennis mee.

Center Parcs Vastgoed brengt u op de hoogte van in vastgoed investeren

Bovendien bent u verzekerd van dubbele vakkennis en zijn zowel recreatief vastgoed als toeristisch management een specialiteit bij dit bedrijf. Wilt u meer informatie? Kijk op de website voor de beschikbare vakantieparken of vraag het portfolio op. Heeft u specifieke vragen? Bel met een medewerker, kom naar een informatiedag of maak een afspraak. Laat u volledig op de hoogte brengen over particulier beleggen in vastgoed. In vastgoed investeren hoeft geen hoge drempel te hebben. Doe de investering en laat de rest aan Center Parcs Vastgoed over. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl