Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Maak een onvergetelijke rondreis door Spanje of Italië

Heeft u de laatste tijd flink gespaard en wilt u er voor een paar weken tussenuit? Dan kunt u een onvergetelijke rondreis maken door bijvoorbeeld Spanje of Italië. Deze landen hebben genoeg te bieden met hun prachtige natuurgebieden, mooie stranden en beroemde steden. Denk bijvoorbeeld aan de Toscaanse landschappen, Italiaanse kunststeden en tropische costa’s. Bij Vámonos Travels is alles mogelijk tijdens een van deze reizen. Deze specialist heeft diverse rondreizen uitgestippeld voor zowel Spanje als Italië. Alles is volledig verzorgd, maar ook aan te passen aan uw wensen en voorkeuren. Vámonos Travels heeft diverse voorbeeldreizen op hun website die de verschillende mogelijkheden laten zien.

Maak een bijzondere reis door Andalusië

Wilt u een rondreis maken door Spanje? Dan bezoekt u bijvoorbeeld de historische steden en dorpjes van Andalusië. Steden als Malaga, Granada en Sevilla staan bekend om de prachtige architectuur en komen daarom ook allemaal aan bod tijdens deze avontuurlijke rondreis. Achteraf kunt u zich terugtrekken in een van de unieke Paradores. Dit zijn hotels in historische gebouwen, zoals een klooster of een oud kasteel.

Ontdek de natuurlijke omgeving van Sicilië

Maakt u toch liever een rondreis door Italië? Dan kiest u bijvoorbeeld voor een prachtige toer door Sicilië. Op dit eiland zijn genoeg natuurlandschappen en mooie stranden te vinden. Verder bezoekt u met deze reis ook het vulkanische eiland Lipari en het vissersplaatsje Cefalu. Geniet van een heerlijke combinatie tussen rust en avontuur tijdens deze unieke trip van Vámonos Travels.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u graag een rondreis maken door Europa en heeft u daarvoor Italië en Spanje in het vizier? Dan zijn de voorbeeldreizen van Vámonos Travels perfect. Neem contact op met deze specialist om de mogelijkheden te bespreken en uw eigen wensen kenbaar te maken. Zij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis door deze Europese landen.

https://www.vamonos.nl/