Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Boek uw rondreis door Japan of Colombia bij deze specialist

Bent u al bezig met het plannen van uw volgende vakantie, maar weet u nog niet welke bestemming het gaat worden? Kies dan eens voor een gave rondreis in bijvoorbeeld Japan, Colombia of een ander land waar u nog nooit bent geweest. Door middel van een rondreis ontdekt u meerdere mooie plekken in één vakantie en leert u het land echt kennen. Vindt u het lastig om zelf zo’n rondreis te plannen? Schakel dan de hulp in van Vámonos. Deze reisorganisatie organiseert al sinds 1991 de mooiste op maat gemaakte rondreizen door diverse landen in de wereld. Door hun jarenlange ervaring in de reisbranche en hun kennis van de verschillende landen, kunnen zij u alles vertellen over de mooiste plekken.

Rondreis door Japan: een combinatie van moderne steden en mooie natuur

Een rondreis door Japan is een goed idee wanneer u houdt van een hypermoderne bestemming in combinatie met een prachtige natuur. In Japan hebben ze het allebei. Bezoek steden als Tokyo, Hiroshima en Kyoto en kijk uw ogen uit. Wilt u even ontsnappen van de drukte? Ga dan naar Fuij Five Lakes, Mount Fuij of de Japanse Alpen en geniet van de mooie natuur. Bij Vámonos hebben ze diverse rondreizen opgesteld, zodat u alvast een goed beeld kunt krijgen van een rondreis naar Japan.

Leer Colombia kennen op een andere manier

Een andere populaire reis is de rondreis door Colombia. Dit land heeft alles te bieden; van de rijke geschiedenis en cultuur tot de indrukwekkende natuur en vriendelijke mensen. Leer steden en dorpen kennen als de hoofdstad Bogotá, het dorp Guatapé of Medellín. In Colombia is genoeg te beleven. Beklim bijvoorbeeld de rots El Peñol, drink de lekkerste verse koffie of leer salsadansen. Op deze manier leert u de cultuur en het land echt kennen.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een rondreis door Japan of Colombia? Bekijk dan direct het aanbod van Vámonos en boek uw reis online. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan eerst contact op met dit bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo weet u waar u aan toe bent.