Neophema werkgroep
Image default
Bedrijven

Waarom u bedrijfskleding hoort te dragen tijdens het werk

Bij ons kunt u terecht voor bedrijfskleding in alle verschillende soorten en stijlen. Of u er nu hip, comfortabel of veilig bij wilt lopen. Het kan allemaal. Onze bedrijfskleding is duurzaam en van hoge kwaliteit.
Het dragen van bedrijfskleding kan erg van belang zijn in bepaalde beroepen. Graag noemen wij voor u de voordelen op een rijtje voor het dragen van bedrijfskleding. 

Het belang bij dragen van bedrijfskleding

De naam zegt het al, bedrijfskleding draagt u tijdens het werk en het dragen hiervan is zelfs bij bepaalde beroepen verplicht. Deze kleding past zich aan naar het beroep wat u uitoefent. Ook kan het dragen van bedrijfskleding herkenbaarheid of eenheid geven aan de organisatie waarvoor u werkt. Denkt u aan ziekenhuizen of supermarkten. Maar zeker ook voor de persoonlijke veiligheid van uw beroep is het dragen van beschermende bedrijfskleding erg van belang. Voor bijvoorbeeld werk in de zorg zal u erg gebaat zijn bij lekker los makkelijk zittende kleding. Maar voor in de bouw komt u al gauw uit op dikke warme en isolerende kleding met hier en daar wat extra dikke stukken bij de elleboog en knieën opgestikt. Zeker voor u ter bescherming maar ook om snelle slijtage te voorkomen. Voor elk beroep is er dus wel aangepaste werkkleding op maat waarbij kwaliteit en veiligheid ook om de hoek kan komen kijken.

Veiligheid, hygiëne en bedrijfskleding

Er zijn veel mogelijkheden en variaties als het bedrijfskleding betreft en te vinden in onze winkel en webshop. Als het gaat om het dragen van bedrijfskleding uit veiligheid dan moet u denken aan kleding dat ook een stuk beschermt in het beroep wat u uitoefent. Denk aan een brandwerende jas als u als lasser aan het werk bent. Of de schoenen met stalen neus speciaal voor op de bouw. Maar ook speelt bedrijfskleding een grote rol als het om hygiëne gaat. Bijvoorbeeld de kleding in ziekenhuizen. Denk aan operatieschorten, doktersjassen, haarnetjes en mondkappen.

Bedrijfskleding in combinatie met bijbehorende artikelen

CDM Bedrijfskleding is gespecialiseerd in bedrijfskleding maar wij bieden ook artikelen aan die bij de kleding passen. De zogeheten PBM’s ofwel de Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Dit kunnen bijvoorbeeld werkschoenen, handschoenen en veiligheidsbrillen zijn. Denk aan bouwvakkers, elektriciens en lassers. Deze persoonlijke beschermingsmiddelen behoren meestal tot de beroepen die verplicht zijn om bedrijfskleding uit veiligheid te dragen. Als de bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen dan is deze ook fiscaal aftrekbaar. Veiligheid staat in dit geval voorop en daarmee is het doel om bedrijfsongevallen op de werkvloer zo veel mogelijk te voorkomen door het dragen van bedrijfskleding uit veiligheid welke ook nog eens duurzaam en van goede kwaliteit is.

https://www.cdm-bedrijfskleding.nl/