Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Huur een vakantiehuis voor een karpervisvakantie in Nederland

Wilt u een weekend zorgeloos genieten en even een digitale detox voor uzelf te creëren? Dan is het een origineel idee om op karpervisvakantie te gaan. Dit kan bij recreatiepark De Groote Vliet. In dit park kunt u vissen in polderwater. Daarbij heeft u de mogelijkheid om een bungalow te huren die vlak aan het water staat. Bent u klaar om een grote karper te vangen? Dan reserveert u eenvoudig een vakantiehuis voor uw weekendje weg met vrienden of familie online. Op de website vindt u alvast enkele mooie foto’s van de bungalows. Bent u al bijna klaar met het inpakken van uw visspullen?

Huur een bungalow en geniet van fikse wandelingen met uw hond

Wilt u graag op vakantie met het hele gezin en mag de hond daarbij niet ontbreken? Dan huurt u een vakantiehuis waar honden toegelaten zijn in Recreatiepark De Groote Vliet. Hier heeft u de keuze uit zeven verschillende types huisjes. Zo geniet u van een fantastisch weekendje weg in een groene omgeving. Hierdoor bent u na een weekend weer helemaal ontspannen! Het prak ligt vlak bij het Ijsselmeer. Zo kunt u ook genieten van wat lekker dobberen met een bootje. Ook voor vissers is dit een toplocatie! Reserveer snel uw favoriete bungalow.

Huur een vakantiehuis met diverse faciliteiten voor een karpervisvakantie

Wanneer u op karpervisvakantie gaat wilt u wel genieten van een luxueus vakantiehuis. Dit kan bij Recreatiepark De Groote Vliet. Hier huurt u een bungalow vlak aan het water, zodat u meteen kunt gaan vissen! Daarbij beschikt de bungalow over alle nodige faciliteiten, zoals een uitgebreid terras met meubelen, voldoende parkeergelegenheid en een uitgebreide keuken. Wilt u na het vissen liever genieten van een heerlijke maaltijd in een restaurant? In het park vindt u een gezellig eetcafé. Ook voor kinderen zijn er voldoende faciliteiten, zoals een leuke speeltuin en een sportveld.