Neophema werkgroep
Image default
Dieren

Koop hier weidehooi voor uw vee

Natuurlijk wilt u enkel het beste voer voor uw vee kopen. Daarom kiest u ervoor om weidehooi te kopen bij Sanders Fourage. Deze specialist controleert namelijk eerst de kwaliteit van alle producten voordat deze daadwerkelijk verkocht wordt. Zitten er bijvoorbeeld te veel schadelijke onkruiden in? Dan wordt het product afgekeurd. Ook wordt er na gegaan of het vochtgehalte in orde is. Zo weet u zeker dat u zaagsel en weidehooi van hoge kwaliteit gaat kopen. Naast weidehooi en zaagsel, vindt u vele andere producten in het uitgebreide assortiment van Sanders Fourage. Denk bijvoorbeeld aan gerstestro, luzerne, koolzaadstro en houtkrullen. Oftewel, van alles op het gebied van diervoeding en bodembedekking.

Zaagsel kopen? De specialist regelt het transport

Kiest u voor zaagsel gemaakt van eersteklas hout? Dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van maken. Sanders Fourage regelt ook graag het transport. Dan weet u zeker dat uw bestelling op een correcte en snelle wijze op plaats van bestemming aankomt. Moet het weidehooi of het zaagsel naar Denemarken, Engeland of Duitsland getransporteerd worden? Ook voor internationale bestellingen bent u bij Sanders Fourage aan het juiste adres. De specialist kan alles laden op een open combinatie, open oplegger, walkingfloor combinatie, schuifzeilen combinatie en schuifzeilen oplegger. Weet u al of u weidehooi, stro of zaagsel gaat kopen? Plaats online uw bestelling en profiteer van een snelle levering.

Kies voor een goede bodembedekker door zaagsel te kopen

Er zijn verschillende soorten zaagsel die u kunt kopen. Welk zaagsel het meest geschikt is, ligt uiteraard aan uw situatie. Wilt u zaagsel voor uw rundvee kopen? Dan raadt de specialist u aan om dit te combineren met Mirabox om stalziekten en bacteriegroei te voorkomen. Mirabox staat bekend om de hygiënische werking en is vrij van fosfaten en stikstof. U wilt toch ook enkel het beste voor uw vee? Weet u niet wat de beste combinatie voor uw vee is? Vraag gerust om vrijblijvend advies van Sanders Fourage. Het team voorziet u graag van deskundig en persoonlijk advies. Wellicht is weidehooi een beter alternatief.