Neophema werkgroep
Image default
Hobby en vrije tijd

Door een scrapbook te kopen sla jij al je herinneringen op

Als jij eraan denkt om je eigen scrapbook te kopen, denk je er waarschijnlijk ook aan om alle toebehoren erbij te bestellen. Bij HobbyResort vind je een groot assortiment van scrapbooks, maar ook embellishments, designpapier, kant-en-klare kaartjes en mooie linten en koorden. Een scrapbook is er om helemaal naar jouw eigen wens te maken. Ga knippen, kleuren, schrijven, scheuren, plakken en maak jouw herinneringen onvergetelijk. Het is natuurlijk hartstikke leuk om jouw persoonlijke boek in de kast te zetten om er later in terug te kijken om mooie momenten te herbeleven. Als jij je eigen scrapbook wil kopen, kan je kiezen uit verschillende boeken. Je hebt grote storybooks, ring albums, designer binders en notebooks. Bekijk welk type scrapbook het beste bij jou past en ga snel aan de slag.

Deel jouw nieuwe hobby met vrienden

Door een scrapbook te kopen, heb jij een super leuke hobby gevonden waar je nog lange tijd mee uit de voeten kan. Je hebt namelijk altijd wel nieuwe herinneringen die je weer in een nieuw boek op kan slaan. Wanneer jouw familie en vrienden op bezoek komen, kan jij laten zien wat je hebt gemaakt en vertel je jouw herinneringen erbij. Het is overigens ook heel leuk om te scrappen met je vrienden. Deel elkaars ideeën uit, maak samen foto’s en maak de mooiste creaties in jullie (gezamenlijke) scrapbook.

Koop al jouw materialen om snel aan de slag te kunnen

Wanneer jij bij HobbyResort je scrapbook en materialen bestelt vóór 15.00 uur, dan worden jouw items dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent dat je snel met je hobby aan de slag kan! En ook fijn is dat je gratis verzending krijgt als je € 45,- of meer uitgeeft. Het is dus aan te raden dat je meteen al je mooiste items bestelt, zodat je op de verzendkosten bespaart. Wat ga jij bestellen?

https://www.hobbyresort.nl/