Neophema werkgroep
Image default
Hobby en vrije tijd

Paardrijden bij een manege op de Veluwe

Heb je er altijd al van gedroomd om te paardrijden over de Veluwe Trail? Dan moet je bij AHC de Waterberg in Arnhem zijn. Deze manege ligt aan deze prachtige route en helpt je met haar diverse faciliteiten en activiteiten om een heerlijke dag rijden te organiseren. Ontdek de prachtige heides, zandverstuivingen en bospaden, die je te paard het beste kunt ontdekken. De Veluwe Trail bedraagt 500 km aan paden die uitermate geschikt zijn voor paarden en ruiters en beschikt over een doorlopende route of diverse dagroutes. Voor een uitgebreide tocht te paard kun je hier heerlijk rijden. Ontdek de mogelijkheden van deze manege snel zelf!

Een veilige en prettige omgeving voor jouw paard

AHC de Waterberg in Arnhem beschikt over uitgebreide faciliteiten om jouw activiteit zo prettig mogelijk te maken. Zo kun je hier een paardentrailer huren of je paard stallen. Op de manege werken uitsluitend absolute professionals, die een prettige en ontspannen omgeving voor jouw dier organiseren. Zo weet je zeker dat jouw paard hier in goede handen is. Wil je je rijvaardigheden nog even opfrissen? Boek dan een paardrijles om jouw skills verder te verbeteren. Het is tevens mogelijk om springlessen, crosstrainingen of privélessen te volgen. Zo weet je zeker dat je met voldoende kennis en vaardigheden de Veluwe Trail te paard gaat ontdekken. Voor een drankje of hapje achteraf ben je ook van harte welkom bij deze manege. Zo kun je heerlijk nagenieten van een ontspannen dagje paardrijden op de Veluwe.

Wil je meer informatie over deze manege?

Heb je wel oren naar een tocht over de Veluwe Trail? Of heb je interesse in de activiteiten of faciliteiten van AHC de Waterberg? Neem dan contact op met een van de medewerkers van deze organisatie en stel al je vragen. Zij denken graag met je mee om een heerlijk dagje paardrijden op de Veluwe te organiseren. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een kinderfeestje of het huren van een feestzaal, kun je ook bij deze professionals terecht.