Neophema werkgroep
Image default
Hobby en vrije tijd

Fleur je huis op met een mooie Diamond Painting

Maak bij JobaStores kennis met een van de populairste hobby’s op creatief gebied: Diamond Painting. Deze vrijetijdsbesteding zie je tegenwoordig op veel plekken. Het is een hobby waar je heel ontspannen van wordt. Daarbij is het heel toegankelijk vermaak, omdat elk steentje een nummer heeft. Zo weet je welk steentje waar op het canvas komt. Diamond Paintings maak je in je eentje of gezellig met andere liefhebbers. Deze online winkel heeft het grootste assortiment van Nederland én België, waardoor je voor iedereen wel een leuke Diamond Painting koopt.

In deze grote voorraad kies je voor de Diamond Painting die bij jou past

Al meer dan 100.000 tevreden klanten kochten eerder Diamond Paintings in deze webshop. De experts van deze winkel hebben de volledige, creatieve pakketten onderverdeeld in diverse categorieën. Hierdoor zie jij gemakkelijk welke thema’s er aanwezig zijn én kies jij eenvoudig voor de afdeling die jij het leukst vindt. Zo zijn er meerluiks Paintings, maar ook Diamond Paintings van bloemen, dieren, dikke dames, cartoons én met bonte kleuren. Maak jouw hobby completer door een custom ontwerp. Hierbij kies je voor een eigen foto of afbeelding en upload je deze online. Je kiest voor de afmetingen en een ontwerp naar keuze en kunt binnen een paar dagen met dit persoonlijke project aan de slag.

Bestel jouw creatieve pakket direct én ga er heerlijk mee aan de gang

Plaats de bestelling voor jouw Diamond Painting op doordeweekse dagen vóór 23:00 uur en op zondagen vóór 18:00 uur, dan verzendt de webshop de aankoop diezelfde dag nog. Zorg ervoor dat jij meerdere Paintings tegelijkertijd koopt. Bij een bestelwaarde vanaf € 75,- profiteer jij als klant in Nederland namelijk van kosteloze verzending. Naar België verzendt de online winkel gratis vanaf €  100,-. Als je vragen hebt over de producten, neem dan contact op met de specialisten van JobaStores.