Neophema werkgroep
Image default
Hobby en vrije tijd

Geniet van een heerlijke vaarvakantie dankzij jachtverhuur

Wilt u eens iets anders voor uw vakantie? Denk dan eens na over een vakantie in eigen land op het water. Zo ontdekt u Nederland vanuit een nieuw perspectief. Hiervoor kunt u natuurlijk een riviercruise boeken, maar het is veel leuker om een jacht te huren en er zelf op uit te gaan. Wanneer u voor de jachtverhuur van Delos Yachtcharter kiest, hoeft u hier niet eens een vaarbewijs voor te hebben. U ontvangt van de vriendelijke medewerkers een uitleg over de werking van het motorjacht en kunt eventueel meteen een vaarles krijgen. Vervolgens kunt u eropuit trekken en van een heerlijke vakantie op het water genieten. Dat kan bijvoorbeeld in een prachtig natuurgebied zijn, zoals de Loosdrechtse Plassen, maar u kunt uiteraard ook leuke Nederlandse plaatsen als Gouda en Aalsmeer aandoen.

Kies uit verschillende vaarroutes en ontdek Nederland vanaf het water

Welke natuurgebieden of steden gaat u bezoeken tijdens uw vaarvakantie? Bij jachtverhuur Delos Yachtcharter is er veel mogelijk. Er is namelijk een uitgebreid vaargebied waarin u keuze heeft uit verschillende routes. U bepaalt uiteraard zelf waar u aanmeert en welke route u neemt. Het verhuurbedrijf heeft een aantal routes voor u uitgestippeld, zodat u hier zelf niet eens moeite voor hoeft te doen. Zo heeft u uitgebreid de keuze en ziet u precies dat stukje Nederland dat u wilt zien maar hoeft u hiervoor niet eindeloos veel onderzoek te doen. Bovendien zijn de jachten goed uitgerust. Welke route u ook kiest; het wordt gegarandeerd genieten tijdens uw vaartocht op een luxe motorjacht.

Reserveer uw ideale jacht online

Een jacht huren is bij jachtverhuur Delos Yachtcharter heel simpel. Op de website vindt u alles wat u moet weten over de verschillende jachten. Hierdoor heeft u alle informatie die u nodig heeft om uw keuze te maken tussen de motorjachten. Vervolgens kunt u online de beschikbaarheid bekijken en meteen het jacht reserveren dat perfect bij u past. Twijfelt u tussen een paar jachten of heeft u een vraag over het reserveren? Neem dan gerust contact op met dit bedrijf. De vriendelijke medewerkers beantwoorden uw vragen graag en voorzien u waar nodig van advies op maat. Een jacht huren was nog nooit zo eenvoudig!