Neophema werkgroep
Image default
Hobby en vrije tijd

De beste naaimachine voor uw werk kunt u kopen in deze uitgebreide winkel

Wilt u een kwalitatief hoogwaardige naaimachine kopen? Dan bent u aan het goede adres bij Ricken’s Naaimachinehandel. Deze aanbieder van naaimachines en accessoires maakt de aankoop van een nieuwe machine zeer de moeite waard. Wilt u na een lange tijd weer uw naaiwerk oppakken of is uw oude machine aan vervanging toe? Zoek dan niet verder dan deze winkel en kies direct welke naaimachine u nieuw wilt kopen. Met kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service staan ze iedere klant bij in zijn of haar keuze. Ze hebben verschillende vestigingen, namelijk in Schoonhoven, Gouda, Tilburg, Etten-Leur, Alphen aan den Rijn en Urk. Ontdek nu hun ruime assortiment!

Naaimachines en bijbehorende artikelen van vele topmerken

Ricken’s Naaimachinehandel bestaat meer dan 80 jaar en heeft zich ver ontwikkeld in de wereld van de naaimachines en alles daaromheen. Hun specialisten hebben kennis over uiteenlopende merken naaimachines. U vindt hier onder meer de merken Janome, Elna, Bernina, Husqvarna-Viking, Pfaff en Singer. Het laatste merk is alleen verkrijgbaar bij de vestigingen in Alphen aan den Rijn, Tilburg en Etten-Leur. Wilt u naast een naaimachine ook bijbehorende producten kopen, zoals fournituren en handwerkartikelen? Dan vindt u hier alles op één plek, zodat u direct alles kunt kopen voor uw (nieuwe) naaimachine. Bekijk ook de webshop NaaimachineSuperstore, waar u vele artikelen direct kunt bekijken en bestellen.

Laat uw naaimachine repareren door vakkundige monteurs

Is uw huidige naaimachine aan een reparatie toe? Dan hoeft u natuurlijk niet meteen een nieuwe naaimachine te kopen. U gaat simpelweg naar een van de winkels van Ricken’s Naaimachinehandel en u laat uw naaimachine snel en vakkundig repareren. De monteurs van deze winkel beschikken over vakdiploma’s en hebben ervaring met allerlei merken en modellen. Omdat zij bovendien bij verschillende vestigingen in Nederland werkzaam zijn, is de kans klein dat u ver moet rijden om uw naaimachine te laten repareren. Zo geniet u binnenkort weer van uw vertrouwde én goed functionerende naaimachine!

https://www.ricken.nl/