Neophema werkgroep
Image default
Hobby en vrije tijd

Wil je nieuwe Marvel figures kopen? Bij deze winkel kan het!

Bij Nerds like us! kun je de meest toffe Marvel figures kopen in Delft. Maar er is nog veel meer dan dat. Je kunt er namelijk ook terecht voor producten van Star Wars, Harry Potter of Dragon Ball. Hou je niet van Marvel en wil je dus geen Marvel figures kopen? De winkel biedt ook allerlei producten van de concurrent DC. Voor ieder wat wils dus!

Een uniek aanbod met officiële Marvel-merchandise

De items zijn in verschillende vormen te krijgen. Zo zijn er T-shirts, tassen, portemonnees, bordspellen, sleutelhangers en noem maar op. Er is zelfs een Harry Potter-klok te koop. Wie wil dat nou niet? Maar ook als je niet in de buurt van Delft woont, kun je de Marvel figures en merchandise van andere franchises kopen. Naast de fysieke winkel is er namelijk ook een uitgebreide webshop, waardoor je de items vanuit heel Nederland kunt bestellen. Er wordt alles aan gedaan om de producten zo snel mogelijk te leveren, zelfs op zaterdag. Bovendien worden de items zorgvuldig ingepakt, zodat deze heelhuids bij je aankomen.

Is het mogelijk om een aankoop te retourneren?

Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kun je deze altijd retourneren. De enige uitzonderingen hierop zijn producten die vies kunnen worden, zoals oortjes of 18+-producten, etenswaren en kleding die al gewassen is. Je hebt een bedenktijd van 14 dagen, waarin je zonder opgave van reden kunt retourneren. Vervolgens heb je nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Dit is geheel kosteloos.

De service is ongeëvenaard in deze branche

Nerds like us! staat bekend om zijn goede en vriendelijke service. Er worden alleen officiële producten van de beste kwaliteit aangeboden. Bovendien word je altijd hartelijk en vriendelijk ontvangen in de fysieke winkel, maar word je ook op een klantvriendelijke manier benaderd als je online vragen stelt. Als je onverhoopt toch een klacht hebt, wordt hier zo snel mogelijk een passende oplossing voor gezocht, altijd in overleg met jou.

https://nerdslikeus.nl/