Neophema werkgroep
Image default
Recreation / Pets

Lippen vergroten met fillers

De plastische chirurg is tegenwoordig geen onderwerp voor taboes meer. Waar je vroeger niet praatte over dergelijke zaken, zo is het tegenwoordig gelukkig veel minder erg om het te doen en er eerlijk voor uit te komen. Zo is de ingreep van lippen vergroten tegenwoordig ook helemaal geaccepteerd en hoef je hier niet meer over te liegen.

Er bestaan een aantal misverstanden over het opvullen van de lippen. Veel mensen denken nog steeds, onterecht, dat het opvullen van de lippen met botox gebeurt. Dit is echter technisch gezien onmogelijk. Botox is ten eerste al geen opvulmiddel, dus daar kan het niet voor worden ingezet. Maar, belangrijker nog, botox werkt als een spierverlammer. Voor het minder zichtbaar maken van rimpels is dat natuurlijk uitermate geschikt maar botox is dus zeker niet geschikt om in te brengen rond de mond. Echter, lippen opvullen met hyaluronzuur is hoe het opvullen van de lippen meestal gebeurd.

Hyaluronzuur is een stofje dat van nature ook voorkomt in onze huid. Als we jong zijn, zeg onder de 35 jaar, maken we dit ruimschoots zelf aan. Hyaluronzuur en andere stoffen zoals collageen maken dat we er jong en fris uitzien en dat onze huid letterlijk mooi opgevuld wordt. Het maakt de huid elastisch en in die periode zal je dus ook nog weinig rimpels hebben of alleen rimpels die bij het ontspannen van het gezicht gewoon weer verdwijnen. Hyaluronzuur in een filler is niet meer of minder dan de kunstmatige variant van dit stofje. Door hyaluronzuur in een filler te gebruiken, zijn er een aantal voordelen te benoemen. Ten eerste werkt het zeer effectief, omdat het dus een lichaamseigen stof is. En doordat het een lichaamseigen stof is, heb je ook nog eens minder risico op een allergische reactie na het inspuiten van de fillers in de lippen of het gezicht.

http://www.faceland.nl