Neophema werkgroep
Image default
Recreation / Pets

Het mobiele spel Candy Crush

Candy Crush Saga spel is een gratis mobiele match-drie puzzel video game uitgebracht door de King op 12 april 2012, het spel is voornamelijk voor Facebook gebruikers en wordt ook op andere versies voor iOS, Android, Windows Phone en Windows 10 gespeelt. Het is een variatie op de browser spel Candy Crush. Candy Crush Saga op iOS, is een met snoep, gestreept suikergoed, gelei, zoethout en chocolade spel.

Gameplay bestaat voornamelijk uit het aan elkaar schakelen van grenzende snoepjes die in rijen van drie van dezelfde kleur voorkomen. Vervolgens worden deze verwijderd uit het bord. Verschillende “speciale suikergoed” kan worden gevormd door het afstemmen van een combinatie van 4 of 5 in een bepaalde formatie, zoals een “gestreepte” candy (die ofwel een hele rij of een kolom verwijdert), een “verpakt” candy (die fungeert als een bom en de 8 omringende snoepjes wist, vallen en exploderende één keer), of een “color Bomb” (die alle snoepjes met dezelfde kleur van de ene die gekoppeld is) verwijdert. Speciale Candies kunnen ook met elkaar worden afgestemd en produceren van uiteenlopende effecten.

Andere speciale snoepjes, die op de planken voor gratis verschijnen, kunnen worden gekocht bij de winkel in het spel of ze kunnen gewonnen worden uit de Candy Crush Booster Wheel. Deze omvatten Jelly Fish in Jelly clearing borden die 3 stukken uit het bord leeg halen in willekeurige volgorde, de Coconut Wiel is een die drie snoepjes in een rij verandert in gestreepte snoepjes. De Booster Wheel biedt ook een kans om een ​​jackpot van alle boosters te winnen in een spin.

http://candycrush.nl