Neophema werkgroep
Image default
Recreation / Pets

Haarproducten

Je komt net bij de goede kapper delft vandaan en haar is weer netjes geknipt. Eenmaal thuis heb je altijd problemen om je haar in de juiste vorm te krijgen.  Of je maakt je haar te hard of je haar heeft niet de juiste hold. Het is natuurlijk erg vervelend als je net bij de kappers in delft vandaan komt en het thuis krijg jij het niet in model. In deze blog gaan wij je een aantal styling tips geven en welke wax je het beste kan gebruiken bij de juiste haarstijl.

Een haarproduct is heel erg bepalend hoe jouw haarstijl er uit gaat zien. De haarproducten die je in de etos ziet gaan je niet hetzelfde effect geven als de professionele producten. Het is daarom ook een aanrader om je producten bij de kapper te kopen of de online kapper. Hieronder bespreken we een aantal haarproducten.

Clay

Clay oftewel haarklei, is goed voor de mannen met kort en dun haar. De haarklei is erg stroef en geeft veel volume. Als je dus dun haar hebt is dit de juiste oplossing om je haar wat dikker te laten lijken. De klei geeft je een goede hold en een matte finish.

Pomade

Een Pomade is een nat en vettig haar product. Dit haarproduct heeft een redelijk hoge hold en is goed voor middel tot lang haar. De Pomade is geschikt voor haarstijlen uit de jaren 50 of 60. Het is het perfecte product voor een gladde haarstijl.

Créme

Créme is de perfecte tool om een out of the bed look te creëren. De creme geeft een lichte hold en valt niet op in het haar. Het zal net lijken alsof je geen product in hebt.  De creme is de ideale oplossing voor mannen met krullen.

Wax

De meeste mannen kiezen voor wax. Vaak wordt wax verkeerd gebruikt. Bijvoorbeeld een strakke coupe kan je beter Pomade gebruiken. Wax is meer droog en heeft een kleine glans. Het is goed voor mannen met lange en korte haarstijlen.

https://www.onekappers.nl/