Neophema werkgroep
Image default
Recreation / Pets

Academische rijkunst

Instructeur in de academische rijkunst vlakbij Harderwijk

Zoek je een goede instructeur voor academische rijkunst bij Harderwijk, neem dan contact op met Paard in Balans. Jolenta van Haaften ontvangt je graag op haar mooie locatie in Hulshorst en weet je alles te vertellen over de verschillende disciplines. Van jongs af aan heeft ze zich gespecialiseerd in onder andere eventing, springen en dressuur. Ook heeft ze met veel verschillende paarden getraind bij diverse trainers. Ze heeft zich volledig verdiept in de academische rijkunst en beheerst alle facetten tot in de puntjes. Dus zoek je een trainer met een schat aan kennis en ervaring, maak dan vandaag nog een afspraak.

Locatie voor lessen en trainingen in de klassieke rijkunst

Voor klassieke rijkunst in de buurt van Harderwijk ben je bij Paard in Balans aan het goede adres. Op Stal Lieuwendaal aan de Oudeweg 45 in Hulshorst geeft de ervaren Jolenta van Haaften haar lessen en trainingen op hoog niveau. Zij combineert haar kennis over de biomechanica, het wezen van het paard en de berijder en bekijkt zo het gehele plaatje. De nieuw aangelegde banen beschikken over een zeer goede bodem. Ook is er een mooi hoger gelegen bezoekersterras aanwezig met een prachtig uitzicht. Neem een kijkje op de website voor alle informatie.

Academische Rijkunst voor Harderwijk en omstreken

De beste lessen over Academische Rijkunst bij Harderwijk krijg je bij Paard in Balans in Hulshorst. Heb je het gevoel dat jouw paard niet wil samenwerken of moeite heeft met het ruitergewicht? Dan helpt Jolenta van Haaften je graag met de mentale en fysieke verbetering van het dier. Met behulp van een logische trainingsopbouw werkt ze met oefeningen als schouderbinnenwaarts, travers, appuymenten en piaffe. Tijdens verschillende fases leert het paard zijn lijf te gebruiken en verder te ontwikkelen. Zo wordt er steeds weer een fundering gelegd voor het volgende niveau. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan nu contact op.

http://paardinbalans.com/klassieke-rijkunst/academische-rijkunst-oefeningen/