Neophema werkgroep
Image default
Bedrijven

Waarom heeft u bedrijfskleding nodig?

Ieder groot bedrijf beschikt over bedrijfskleding en dat heeft uiteraard een reden. Door middel van bedrijfskleding straalt u namelijk professionaliteit en de gewenste identiteit uit. Niet onbelangrijk, zeker niet voor de medewerkers van uw bedrijf die veel in contact komen met de klant. Buiten de uitstraling van uw medewerkers brengt bedrijfskleding nog zo ontzettend veel voordelen met zich mee. In dit artikel nemen we u mee in de wereld van bedrijfskleding en wat bedrijfskleding kan betekenen voor uw organisatie.

Passende kleding voor ieder weer

Het is natuurlijk belangrijk uw medewerkers te voorzien van passende kleding. De ene dag zal het natuurlijk warmer zijn dan de andere dag, zeker in Nederland hebben we uiteraard te maken met een wisselend klimaat. Het is daarom belangrijk uw werknemers uit te rusten met verschillende setjes. Een T-shirt of Polo shirt is in de zomer natuurlijk ideaal, in de winter is het belangrijk uw werknemers te voorzien van een goede jas. Jassen bedrukken is evenals het bedrukken van shirts of andere kledingstukken geen lastig karwei.

Uw werknemers als reclameborden?

Uiteraard voorziet u uw bedrijfskleding van de nodige logo’s en uw eigen huisstijl. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee met betrekking tot de marketing. Doordat uw werknemers op verschillende plekken komen met deze bedrijfskleding kan deze kleding werken als marketing. De kracht van herhaling zal in werking treden wanneer (potentiële) klanten uw logo overal voorbij zien komen. U zal een onbewuste voorkeurspositie opbouwen onder uw (potentiële) klanten, dat is uiteraard niet verkeerd. Let er wel op dat medewerkers altijd het juiste gedrag vertonen tijdens het dragen van uw bedrijfskleding. Ook bij onwenselijk gedrag tijdens het dragen van de bedrijfskleding blijven uw medewerkers uithangbord van uw organisatie, dit kan negatieve invloed hebben op het bedrijf.

Bedrijfskleding

Tevreden medewerkers

Uw medewerkers zullen uiteraard tevreden worden gesteld met het voorzien van bedrijfskleding. De medewerkers hoeven geen eigen werkkleding meer te kopen en dat is natuurlijk fijn. Medewerkers die tevreden zijn stralen dat ook uit richting de klant, voor het bedrijf dus een win win-situatie. De sfeer op de werkvloer zal beter worden en de uitstraling richting de klant professioneler.

Bedrijfskleding laten produceren

Voor het laten maken en laten bedrukken van uw bedrijfskleding zijn er natuurlijk ontzettend veel goede en minder goede opties. Hurricane is een optie die het overwegen zeker waard is. Hurricane biedt goede kwaliteit en de service die u verwacht als het gaat om het laten produceren van bedrijfskleding, ideaal.