Neophema werkgroep
Image default
Bedrijven

Je huis van buiten feestelijk versieren?!

Wil je ook het huis zelf van buiten feestelijk versieren? Kijk dan snel in ons aanbod kerstverlichting voor buiten. Van ijspegel verlichting en lichtgordijnen tot verlichte kerstfiguren. Om langs de dakrand op te hangen, rondom de voordeur of langs elk raam. Kortom, hier vind je alles om je huis en rondom je huis sfeervol of imposant te verlichten. Kerstverlichting is altijd op ledverlichting, wel zo veilig en zowel in warm wit als ijzig blauw. Je kiest dus gewoon wat jij mooi vindt! 

 

IJspegelverlichting 

Ben jij op zoek naar kerstverlichting voor aan de gevel? Met ijspegel verlichting is dat nog nooit zo makkelijk geweest. Bij Kerstverlichting.nl is er ruim de keuze voor verschillende soorten en maten. Wij maken gebruik van startsets en verleng sets. De start sets betekenen dat er een aansluitkabel bijgeleverd zit om deze aan te sluiten aan het stopcontact. De verlengsets worden niet geleverd met een aansluitkabel voor het stopcontact. Wel zitten er aansluitingen aan om deze aan te sluiten aan de start sets. Dat gaat heel gemakkelijk door middel van een plug & play systeem. 

 

Lichtgordijnen 

De perfecte kerstverlichting voor aan de voorgevel, in een etalage of achter een raam is een lichtgordijn. Een lichtgordijn kan een gebouw omtoveren tot een mooi verlicht kerstpaleis. Je kunt ervoor kiezen om de lichtgordijnen achter elkaar in een rij te bevestigen. Hiermee creëer je een prachtig ijsregen effect. Ook de lichtgordijnen bevatten led verlichting zodat je deze zowel binnen als buiten kunt bevestigen. Hierdoor kunnen de lichtgordijnen meerdere jaren meegaan!

 

Verlichte kerstfiguren 

Om dit jaar ieders tuin rond de kerstdagen nog mooier te kunnen versieren heeft Kerstverlichting.nl voor iedere wens een antwoord! Dat is precies de reden dat er nu verlichte kerstfiguren verkrijgbaar zijn. Van een mooi verlichte ster tot verlichte rendieren. Verlichte kerstfiguren zie je tegenwoordig steeds meer! De verlichte kerstfiguren worden veel gebruikt om rond de donkere kerstdagen de tuin steeds meer te verlichten met leuke decoratie. Om extra op te vallen en onderscheid te maken van de rest is het leuk om deze verlichte kerstfiguren toe te voegen aan de standaard kerstverlichting voor buiten! 

 

https://kerstverlichting.nl/