Neophema werkgroep
Image default
Bedrijven

Eersteklas lampen van Led Design Holland

Op het gebied van kantoor-, showroom en industriële LED verlichting geldt Led Design Holland als expert. Dus gaat u binnenkort alle lampen vervangen door leds? Schakel Led Design Holland in!

Voordat we meer vertellen over Led Design Holland krijgt u wat achtergrondinformatie over led. De light-emitting diode (afgekort led) is uitgevonden in 1962. De nieuwe lichttechniek werd in de begintijd met name gebruikt voor signaaloverdracht. Ook indicatorlampjes werden met de vernieuwende leds uitgerust. Tegenwoordig is led de algemene standaard. Zowel thuis als op de werkvloer. Over de voordelen van led is veel geschreven. We vatten de belangrijkste pluspunten voor u samen.

Een ledlamp is efficiënt en zuinig. Vergelijk je leds met de gloeilampen die we vroeger gebruikten dan ligt het energieverbruik 85% lager. Inderdaad de energienota moet wel omlaag gaan!

Een led gaat jarenlang mee. De gemiddelde levensduur is zeker 10 jaar.

Led-armaturen geven kleuren levensecht weer, zonder verbleking of ander bijeffect. De lichtbundels bevatten geen ongewenste UV- en / of IR-straling. UV staat voor ultraviolet en IR voor infrarood.

Als je een led aandoet, brandt die direct op de juiste sterkte en is het zicht dus ook meteen goed.

Kiezen voor ledlampen is een verantwoorde keuze. Leds zijn schoon; ze bevatten geen schadelijk kwik.

Een ledlamp is veilig. Hij wordt nooit heet. Een tweede veiligheidsaspect heeft te maken met de lage gelijkspanning, oftewel elektrocuteren is uitgesloten.

Ledlampen zijn geen absoluut geen koukleumen. Tot -40 graden functioneren ze prima.

Led specialist Led Design Holland wijst alle klanten op het subsidievoordeel dat zij genieten qua LED verlichting bedrijfshal, kantoor, winkel of showroom. Concreet gaat het om de Energie Investeringsaftrek. Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland lezen we het volgende:

“Heeft u een bedrijf dat investeert in een bedrijfsmiddel dat zorgt voor minder CO2-uitstoot? Energiezuinig is? Of duurzame energie toepast? Maak dan gebruik van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). U kunt dan 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de winst. Dit verlaagt uw fiscale winst.” De EIA levert de gemiddelde ondernemer in ons land circa 11% voordeel op. Het totale budget voor 2022 is 149 miljoen euro.

https://www.leddesignholland.nl/