Neophema werkgroep
Image default
Bedrijven

Waarom is een elektricien handig om te bellen?!

Elektriciens die hebben veel ervaring gehad met het helpen van mensen en meterkasten/groepenkasten. Elektriciens kans je beter inschakelen als je een probleem hebt. Elektriciens die moeten groepenkasten en nog meer apparaten dagelijks voor hun werk en hebben zelfs opleidingen voor je gevolgd. Je kan het beste elektriciens inschakelen die dichtbij gevestigd zijn en niet ver weg van jou, want wanneer je een spoedhulp snel nodig dus hebt dan kan het lang duren voordat de elektriciens bij je zijn. Wanneer je dus een elektricien dichtbij je hebt die kan nog veel sneller dus naar je toe gaan en zijn ze dus snel en eerder bij je huis als je snel hulp nodig hebt met je elektra. 

Hoelang duurt het om een groepenkast te vervangen

Wanneer je zelf de groepenkast wilt gaan vervangen dan kan het ongeveer zo een paar uren duren minimaal zo een 5 uur dat is best lang. Je moet dan ook zelf informatie over hebben en snappen wat je aan het doen bent. Elektriciens die doen het ongeveer maximaal in zo een 4 uur. Dat is al echt veel korter dan dat een normale persoon dat doet. De elektriciens die doen dan natuurlijk veel sneller, omdat zij dit dagelijks doen en veel verstand hebben over groepenkasten. De elektriciens hebben ook altijd de juiste benodigdheden en werken altijd veilig met de elektra om hun heen.

Elektra aanleggen in je huis

Naast groepen en meterkasten kunnen de elektriciens verder overal in je huis alles plaatsen wat je maar wilt als het wel met elektra natuurlijk te maken heeft. Elektriciens kunnen ook stopcontacten en nog veel meer voor je plaatsen in je huis en elektra aanleggen in de muur. Ze frezen ook muren voor om je elektra goed in je huis aan te leggen.