Neophema werkgroep
Image default
Recreation / Pets

Vespa mat zwart

Je ziet veel Vespa scooters rijden op de weg. Bij het vinden van jouw Vespa in een rij scooters bij het station kan het lastig zijn de juiste scooter te vinden. Waarschijnlijk de schoonste want je onderhoudt natuurlijk die scooter om deze in perfecte staat te houden. Een Vespa mat zwart uitvoering wordt vaak gevraagd, maar Vespa kan deze niet standaard leveren. Er is overigens wel een Piaggio Zip Special in mat zwart verkrijgbaar, Piaggio is de fabrikant die ook Vespa produceert. Toch is er een manier om op een Vespa mat zwart scooter te rijden, of mat blauw en zelfs mat leger groen. En dat kan zonder de originele lak aan te tasten.

 

Waar bestel ik een Vespa mat zwart?

Eigenlijk is een Vespa mat zwart een normale Vespa Sprint met de traditionele glanzende lak. Daar wordt via een techniek die Drip-Dip wordt genoemd een nieuwe laag overheen aangebracht. De lak is niet-permanent, dat houdt in dat je deze laag lager weer kunt verwijderen zonder schade aan de oorspronkelijke laklaag. De Vespa mat zwart zal de originele lak zelfs beschermen, zo koop je haast twee scooters voor de prijs van één! Het is ook een goede manier om de oorspronkelijke lak te sparen in het geval van verkoop. Verwijder de Drip-Dip laag en je hebt een Vespa scooter in nieuwstaat. Deze service is alleen beschikbaar voor de Vespa Sprint 50cc Custom.

 

Of ga voor de Piaggio Zip Special

Dit is niet echt een Vespa mat zwart maar Piaggio is de fabrikant die Vespa scooters heeft uitgevonden. Ze weten hoe een goede scooter in elkaar zit en maken onder hun eigen naam de betaalbare en populaire Piaggio Zip scooters. De Piaggio Zip Special is standaard verkrijgbaar in mat zwart, die hoef je niet over te spuiten. Een mat zwarte scooter ziet er heel speciaal uit, die zie je niet vaak rijden. Als je niet geheel verbonden bent met het Vespa design moet je zeker de Piaggio Zip Special in mat zwart eens bekijken.

 

Waar je ook voor kiest, de Vespa mat zwart met Drip-Dip lak of de Piaggio Zip Special in mat zwart, beide zijn kwalitatief hoogstaande scooters uit Italië.