Neophema werkgroep
Image default
Dieren

Op zoek naar een goede dierenkliniek in de regio Elst?

Een dierenkliniek nabij Elst waar u terecht kunt voor specialistische dierenzorg is Kliniek Klaver4dieren in Dodewaard. Veel verschillende dieren kun hier worden geholpen. Daarbij staan de dierenartsen klaar met veel vakkennis en moderne diagnostische hulpmiddelen, waaronder echografie en digitale röntgenologie. Omdat deze dierenkliniek ook beschikt over een laboratorium aan huis kunnen de resultaten uit bloedonderzoek, urineonderzoek of bacteriologisch onderzoek meestal op zeer korte termijn verwacht worden. Dit leidt tot een snelle diagnose en het vinden van de juiste, gerichte behandelmethode voor huisdieren, parkdieren en bijzondere dieren.

Welke dieren kunnen behandeld worden?

Bij Kliniek Klaver4dieren kunnen zowel huisdieren, maar ook parkdieren en bijzondere dieren geholpen worden. De specialisten helpen onder meer katten, honden, cavia’s, konijnen, fretten, papegaaien, vogels, reptielen en vissen. Ook hobbypluimvee kan behandeld worden, evenals hangbuikzwijnen, hobbyvarkens, alpaca’s, lama’s, herten en wallaby’s. De dierenartsen gaan altijd op een rustige manier met de dieren om, kunnen u voorzien van deskundig advies en streven altijd naar de best mogelijke zorg. Om deze goede zorg te kunnen bieden zijn de dierenartsen Kliniek Klaver4dieren gespecialiseerd in diverse behandelingen, van reguliere diagnostiek tot en met acupunctuur en homeopathie.

Expertisegebieden van deze dierenkliniek in de regio Elst

De dierenartsen van Kliniek Klaver4dieren werken op reguliere basis. Daarnaast worden acupunctuur en homeopathie aangeboden als complementaire behandelwijzen. Homeopathie kan bijvoorbeeld uitkomst bieden wanneer uw hond, kat of paard kampt met gedragsproblemen. Als natuurgeneeswijze kan homeopathie daarnaast ingezet worden bij tal van chronische maar ook acute klachten. Ook acupunctuur kan een heilzame werking hebben op dieren. Acupunctuur kan een positieve bijdrage leveren aan de genezing van veel ziektebeelden. Vaak bestaat een acupunctuurbehandelingstraject uit meerdere sessies. Voor eerstelijns tandheelkundige zorg voor katten en honden bent u bij Kliniek Klaver4dieren eveneens aan het juiste adres. Tot slot biedt deze dierenkliniek nabij Elst een groot aantal operaties aan. Op chirurgisch vlak is uw dier daarom in bekwame handen bij de dierenartsen van Kliniek Klaver4dieren.

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl/