Neophema werkgroep
Image default
Sport

Voorkom schade aan je gebit met een hockeybitje

Een hockeybitje kan serieuze schade aan je tanden voorkomen. Tijdens het spelen van hockey of ijshockey kan een bal of puck met hoge snelheid tegen je gezicht of mond aankomen. Je gebit is belangrijk en je wilt natuurlijk liever niet één of meerdere voortanden missen. Een hockeybitje verdeelt de druk en beperkt daardoor de schade die je oploopt. Het is wel belangrijk om een bitje van hoge kwaliteit te gebruiken. Een bitje van lage kwaliteit zit vaak minder lekker en beschermt ook minder goed. Koop daarom een goed bitje, zodat je er lang plezier van hebt.

Verschillende opties bij het kopen van een hockeybitje

Om het dragen van een hockeybitje aangenamer te maken, zijn er verschillende oplossingen verzonnen door fabrikanten. Allereerst zijn veel bitjes voorzien van een gel laag aan de buitenkant. Niet alleen kan je het bitje daardoor precies op maat maken, ook is het minder hard en voelt het daardoor fijner aan in je mond. Daarnaast zijn er ook bitjes met een smaak. De bitjes van Shock Doctor smaken bijvoorbeeld lekker fruitig of naar mint als je ze in je mond hebt. Dat maakt het dragen van het bitje toch een stukje minder vervelend.

Het adres voor een goed hockeybitje

Het kopen van een hockeybitje kan je het beste doen bij een goed bedrijf. Een bedrijf waar je zeker terecht kan voor een bitje van goede kwaliteit is Gebitsbeschermers.nl. Naast hockeybitjes, vind je hier bitjes voor allerlei andere sporten. Daarnaast verkopen ze verschillende merken, zoals Shock Doctor en Makura. Zo vind je altijd het bitje van jouw voorkeur. Twijfel je welk bitje het beste bij jou past, dan kan je telefonisch of per e-mail contact opnemen. En heb je je bestelling geplaatst? Dan is je bitje binnen 1 á 2 werkdagen in huis, samen met een handig bewaardoosje en een handleiding.

https://gebitsbeschermers.nl/