Neophema werkgroep
Image default
Dieren

Een proefdag bij het hondenpension voorafgaand aan uw vakantie

Wanneer u op vakantie gaat en u uw hond hierom naar een hondenpension wilt brengen, is het wel zo fijn om er zeker van te zijn dat er een klik is. Daarom brengt u uw hond voorafgaand aan uw vakantie naar hondenpension Veldhoef in Putten, Noord-Holland, voor een proefdag. Zo weet u zeker dat uw hond ook vakantie heeft in dit hondenpension. Wanneer uw hond op proef gaat bij dit hondenpension, wordt er gekeken of uw hond het verblijf als prettig ervaart en hoe de omgang is met andere sociale honden. Aan het einde van de proefdag kunt u goed beoordelen hoe uw hond reageert wanneer u uw viervoeter weer ziet. Zo heeft u direct een goed beeld van hoe uw hond ons verblijf ervaren heeft. Bij dit hondenpension wordt uw hond met de beste zorg en aandacht opgevangen, zo gaat u zonder zorgen op vakantie. Natuurlijk kunt u uw hond ook naar dit pension brengen wanneer u bijvoorbeeld bezig bent met een verhuizing of een verbouwing.

Dit luxe hondenpension is het beste voor uw hond

Wanneer u uw hond wegbrengt, is het wel zo fijn als uw hond ook een geweldige vakantie ervaart. Bij dit hondenpension logeert uw hond aan een natuurrijke omgeving, gelegen aan de Veluwe. Hier vindt u een afwisselend landschap van weilanden, heidevelden en bossen. Met riante buitenrennen, grote comfortabele binnenverblijven en persoonlijke aandacht wordt uw hond compleet in de watten gelegd tijdens het verblijf. Het enige dat vereist is, is dat uw hond zelf ook een sociaal karakter heeft. Op deze manier kunnen alle honden in het pension gezellig met elkaar spelen, rennen en stoeien.

Plan een persoonlijk kennismakingsgesprek

Door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek en een proefdag komen u, het pension en uw hond erachter of er een klik is. Indien beide partijen tevreden zijn kunt u een datum inplannen om uw hond te brengen.

https://veldhoef.nl/