Neophema werkgroep
Image default
Dieren

Natuurlijke hondensnacks bestellen voor de behoefte van jouw hond

Wil je jouw hond eens flink verwennen met snacks die niet alleen lekker zijn, maar ook natuurlijk en gezond? Dan is Bellobox écht iets voor jou. Bij dit bedrijf kun je namelijk verrassingsboxen met allerlei lekkernijen en natuurlijke hondensnacks voor jouw hond bestellen. In de boxen zitten hondensnoepjes, kluifjes, botjes en andere snacks die speciaal zijn afgestemd op de behoeften en het gedrag van jouw hond om hem of haar eens goed te verrassen.

Een box om jouw hond écht mee te verwennen

Bij Bellobox kies je een box op basis van het gewicht, leeftijd, ras en lengte van jouw hond. Heeft je hond sterke kaken, waardoor je stevige snacks nodig hebt? Of heeft je hond een allergie? Is je hond nog erg jong en wil je snacks die daarbij passen? Dat is voor Bellobox allemaal geen enkel probleem. Je bestelt namelijk ook speciale boxen, zoals de puppybox en allergenenbox, zodat er voor iedere hond wel iets lekkers te bestellen is. Kauwen is een belangrijke behoefte van honden en zorgt ervoor dat ze zo ontspannen én hun gebit, kaken en tandvlees verzorgen. De snacks zijn duurzaam geproduceerd, gezond en bevatten geen kunstmatige smaak, geur of kleurstoffen. Als je er verder voor kiest om bij Bellobox natuurlijke hondensnacks te bestellen, dan draag je automatisch bij aan een goed doel. Bij iedere bestelling doneert Bellobox namelijk aan verschillende milieu- en welzijnsorganisaties. Daarom is Bellobox altijd een goede keuze.

Plaats jouw bestelling en ervaar het gemak van de verrassingsboxen

Bestel jouw Bellobox snel en krijg deze gratis thuisbezorgd! Je kunt eenmalig een verrassingsbox bestellen of je sluit een abonnement af, zodat je altijd genoeg natuurlijke hondensnacks in huis hebt. De Bellobox is makkelijk opzegbaar. Ervaar het gemak van de verrassingsboxen en verwen jouw hond met heerlijke snacks, die overigens ook erg leuk zijn om cadeau te doen aan een hondenbaasje.