Neophema werkgroep
Image default
Dieren

Leuke huisdieren en een groot aanbod van gezonde dierenvoeding bij de dierenwinkel in Haarlem

Ben je op zoek naar een dierenwinkel in Haarlem? Zoek dan niet langer verder. Bij dierenspeciaalzaak Hoeben ben je aan het juiste adres. Een groot team van vakbekwaam personeel staat elke dag voor je klaar voor vragen en advies. Of je nu op zoek bent naar een nieuw huisdier, zoals een knaagdier, vis of vogel of op zoek bent naar de gezonde voeding voor je hond, bij deze dierenwinkel ben je op de juiste plek.

Het juiste voer voor echte vleeseters

De hond is een carnivoor. Dit betekent dat het een echte vleeseter is, maar ook regelmatig plantaardige producten kan gebruiken. De darmen van de hond zijn kort, dit betekent dat de voedingsstoffen uit plantaardig voedsel minder makkelijk opgenomen kunnen worden. Daarnaast is het maagzuur van een hond zo zuur, dat zelfs bot verteerd kan worden. Ook het gebit van de hond is gemaakt voor het afbijten en het verscheuren van vlees. Het is belangrijk dat het dieet van je hond daarom voornamelijk uit vlees bestaat, dit bevat namelijk alle voedingsstoffen die de hond nodig heeft.

Gezond hondenvoer met eerlijke ingrediënten

Ga je op zoek naar hondenvoer, dan is het erg belangrijk dat je op de ingrediënten van de producten kijkt. De dierenwinkel in Haarlem beschikt over een brede selectie van diverse hondenproducten. Op deze blikken en verpakkingen kun je altijd de ingrediënten lezen. Kies voor gezonde voeding voor je hond en ga voor producten met een hoog vleesgehalte. Je kunt kiezen voor diverse rijst- en aardappelproducten, maar het is ook mogelijk om graan- of glutenvrije producten aan te passen, zodat ze perfect passen in het dieet van je huisdier.

Een dierenwinkel in Haarlem voor al je huisdieren en benodigdheden

Bij dierenspeciaalzaak Hoeben in Haarlem kun je terecht voor al je huisdieren en alle benodigdheden. Van droogvoer voor je hond tot verschillende knaagdieren, zoals hamsters en cavia´s. Daarnaast beschikt de dierenwinkel ook over reptielen en vogels. Ben je op zoek naar een speciaal soort huisdier? Laat het de medewerkers weten en zij gaan vervolgens naar je op zoek. Alle huisdieren worden uiteraard optimaal gevoed en verzorgd, zodat ze in goede conditie verkocht kunnen worden.