Neophema werkgroep
Image default
Dieren

Een grasmengsel verduurzaamt uw veehouderij én vermindert uw vaste kosten

Voor een veehouderij is het niet altijd even eenvoudig om het hoofd boven water te houden. U heeft immers te maken met veel verschillende kostenposten en er zijn allerlei factoren waarop het spaak kan lopen. Gelukkig is er een manier om uw inkomen zekerder te maken en waarop u meteen uw manier van veehouden verduurzaamt: met een kruidenrijk grasmengsel voor de veehouderij. Door zo’n grasmengsel te gebruiken, vermindert u de stappen tussen koe en groenvoer. Dit bespaart u kosten en verhoogt de efficiëntie binnen uw veehouderij. Daarnaast bevat een kruidenrijk grasland allerlei belangrijke voedingstoffen die uw vee in goede gezondheid houden en bovendien de melkproductie kunnen verhogen. Een kruidenrijk grasmengsel heeft dan ook meerdere voordelen voor de veehouderij.

Haal meer uit uw grasland met een kruidenmengsel en een cursus

Voor zo’n kruidenrijk grasmengsel kunt u uitstekend terecht bij Pure Graze. Dit familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van grasmengsels en het vinden van manieren om veehouderij te verduurzamen. Ze voorzien u niet alleen van een grasmengsel om het grasland van uw veehouderij optimaal mee te benutten: ze verzorgen ook cursussen die u leren om nog meer uit uw bedrijf te halen en tegen zo laag mogelijke kosten een zo hoog mogelijke melkproductie te realiseren. Hiervoor geven ze onder andere een cursus over natuur-inclusieve landbouw. Tijdens deze cursus leert u niet alleen over kruidenrijke grasmengsels, maar leert u ook hoe u het hele jaar door gebruik kunt maken van uw grasland om uw vee te voeren.

Neem contact op met deze specialist

Heeft u interesse in een cursus over natuur-inclusieve landbouw? Of wilt u graag meer weten over de manieren waarop een kruidenrijk grasmengsel uw veehouderij verduurzaamt en zekerder van inkomsten maakt? Neem dan contact op met de specialisten van Pure Graze. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. U kunt desgewenst de benodigdheden voor een kruidenrijk grasland ook eenvoudig online bestellen in de webshop van dit familiebedrijf.