Neophema werkgroep
Image default
Verbouwen

Schakel het verhuisbedrijf in Heteren in voor particuliere verhuizingen

Bent u op dit moment op zoek naar een verhuisbedrijf in Heteren? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Flo-Rent u te bieden heeft. Dit bedrijf heeft een ruime ervaring in het verhuis vak en weet hierdoor als geen ander wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken. Het team van ervaren verhuizers staat graag voor u klaar en doet er alles aan om uw particuliere verhuizing in goede banen te leiden. Flo-Rent Verhuizingen beschikt over een mooi wagenpark en plant hierdoor een verhuizing in met enkel de beste wagens. Uw spullen worden snel verhuisd, veilig verhuisd en goed verhuisd.

Ook voor een seniorenverhuizing schakelt u het verhuisbedrijf in Heteren in

Een seniorenverhuizing kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Daarom is het wel zo prettig om een ervaren verhuisbedrijf in Heteren in te schakelen. U wordt geholpen met het selecteren welke spullen er wel en niet meegaan en overtollig meubilair krijgt een nieuwe bestemming. Ook kunt u eerlijk advies verwachten over het opnieuw inrichten va een woning en glaswerk, servies en andere kleine spullen worden met de grootste zorg ingepakt

Schakel Flo-Rent Verhuizingen in voor het demonteren en monteren van meubels

Wilt u dat een verhuizing snel en vlekkeloos verloopt, dan zijn een aantal extra handen natuurlijk meer dan welkom. Flo-Rent Verhuizingen helpt u bij het demonteren en monteren van meubels, het ophangen en aansluiten van lampen en schilderijen en uw oude woning verhuur- of verkoopklaar opleveren. Wilt u meer weten over wat het verhuisbedrijf in Heteren voor u kan betekenen? Neem gerust een keer contact op met Flo-Rent verhuizingen.