Neophema werkgroep
Image default
Dieren

Van alpacawol een dekbed bestellen bij dé specialist

Heeft u een nieuw dekbed nodig? Dan is de spinnerij Alles Wol misschien niet de eerste winkel waar u aan denkt. Maar bij hen kunt u een dekbed van alpacawol bestellen dat aan al uw verwachtingen voldoet. Alpacawol leent zich namelijk uitstekend voor gebruik als deken, omdat het u in de zomer koel houdt en in de winter warm. De vezels zijn hol en daardoor heeft het een hoge isolatiewaarde. Een andere reden om een dekbed van alpacawol te bestellen, is omdat het een hypoallergeen materiaal is dat voor mensen met reuma, allergieën of astma verlichting kan geven. Aangezien deze specialist zelf regelmatig alpaca’s scheert, weet u dat u bij hen goed zit voor het bestellen van een dekbed van alpacawol.

Dekbedden van alpacawol in eigen beheer geproduceerd

Bij deze spinnerij vindt u allerlei soorten dekbedden gevuld met alpacawol. Zo kunt u er bijvoorbeeld een winter-, zomer- of 4-seizoenen dekbed van alpacawol bestellen. Uiteraard horen daar dan ook een paar kussens bij, die tevens zijn gevuld met deze kwalitatieve wol. De dekbedden van deze spinnerij worden gemaakt van met alpacawol gevuld katoen en dat wordt in blokken gestikt. Deze blokken zorgen ervoor dat de wol netjes op de plek blijft zitten. De wol die gebruikt wordt, wordt door deze spinnerij zelf verwerkt en is afkomstig van alpaca’s die in Nederland leven. Dat is dus een schitterend product en door een dekbed van alpacawol te bestellen, kiest u voor een natuurlijk en Nederlands product.

Lees meer over de spinnerij voor ruwe wol

Behalve voor het bestellen van een dekbed van alpacawol, kunt u ook bij de spinnerij terecht voor een aantal andere diensten. Heeft u zelf schapen of alpaca’s en woont u in de omgeving van de spinnerij/winkel? Dan kunt u de specialisten inschakelen voor professioneel scheren. De ruwe wol wordt vervolgens verwerkt met behoud van de kwaliteit. Het bedrijf beschikt over alle machines die nodig zijn om wol te spinnen, wassen of er kaardvlies van te maken. Neem dus gerust contact met hen op bij interesse in deze diensten of als u meer wilt weten over het bestellen van een dekbed van alpacawol.

https://alleswol.nl/