Neophema werkgroep
Image default
Recreation / Pets

Het aanbod honden accessoires is enorm!

Wanneer je spreekt van honden accessoires worden er geen 2 of 3 specifieke producten bedoelt. Het aanbod honden accessoires is namelijk enorm uitgebreid! Denk hierbij aan hondenkleding, honden halsbanden, maar ook een voerbak of een drinkbak valt onder honden accessoires. Om je een goede indruk te geven van welke verschillende accessoires er allemaal te verkrijgen zijn voor je trouwe viervoeter, worden er in dit artikel een aantal uitgelicht. Misschien ontdek je wel een aantal leuke honden accessoires die je nog niet kende! Dat is ook helemaal niet zo gek, want je ziet door de bomen bijna het bos niet meer.

Verschillende populaire honden accessoires

Er zijn een aantal honden accessoires waar vrijwel elk baasje wel gebruik van maakt. Denk hierbij aan een drinkbak, een voerbak, een halsband, een hondenriem etc. Maar daarnaast zijn er natuurlijk ook een aantal accessoires die je misschien niet kent, of waar je nog nooit over na hebt gedacht. Deze artikelen gaan we nu kort even benoemen

Hondenjasje

Een hondenjas klinkt misschien erg overdreven, maar naast dat het er ontzettend leuk uitziet is een hondenjas ook een erg functionele accessoire! Het houdt je hond lekker warm, beschermt de vacht en het zorgt er voor dat je hond niet vies wordt. Ook beschermd het de huid tegen invloeden van buitenaf.

(Reflecterende) lampjes voor aan de halsband

Wanneer je je hond ’s avonds in het donker gaat uitlaten, is het belangrijk dat het voor andere mensen duidelijk is dat je een hond naast je hebt lopen. Door gebruik van lampjes of reflecterende deeltjes kun je dit gemakkelijk kenbaar maken.

Halsband met de naam van je hond

Grote kans dat je wel een of meerdere halsbanden voor je hond in huis hebt, maar heb je ook wel eens gedacht aan het volgende: een halsband met de naam van je hond erop? Kijk snel op Tinki.nl en ontdek alle mogelijkheden hiervoor!

http://tinki.nl